Holstebro Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag06.15-20.00
Lørdag08.15-20.00
Søndag09.15-20.00

Adgangsforhold

  • Trapper To trappetrin fra hovedindgangen til forhal med billet- og kiosksalg. Indgang til forhal fra perron 1 er i niveau

Service

  • DSB 7-eleven
  • DSB Billetautomat Læs mere om billetautomaterne
  • Handicapservice på stationen Læs mere om Handicapservice
  • Toilet Der betales med kort. Prisen er 5,00kr. Åbningstiden er kl. 6-22.
  • Forhal Åben alle dage mellem 04:30 - 01:15
  • Bagagebokse Pris pr påbegyndt døgn: lille = 20 kr, stor = 40 kr
  • Handicapparkering 1 plads foran indgang. Øvrige p-pladser ca. 50 stk. Belægning: 60%.
  • Cykelparkering
  • Aflåst cykelparkering

Parkering

Hvis du skal parkere på Holstebro station i længere tid, skal du have en DSB Bilparkeringsbillet.
DSB Bilparkeringsbillet kan anskaffes i DSB Billetautomat, DSB 7-Eleven og pr. sms.
Læs mere her om hvordan du gør.

Mere om Holstebro Station

Holstebro station, som både betjenes af strækningen mellem Esbjerg og Struer samt Vejle og Holstebro, er et knudepunkt. Fra Holstebro Station kan du nemlig både stige på regionaltog og InterCityLyn, som kommer helt fra København. Regionaltog kører typisk korte og mellemlange strækninger inden for landsdelene, hvor InterCityLyn kører på tværs af landsdelene – InterCityLyn har tilmed færre standsninger undervejs. Fra Holstebro Station kan du køre nordpå i retningen af Struer eller sydover mod Vejle og Esbjerg. Hvis du vil have et visuelt overblik over alle togruterne i Danmark, kan du tage et kig på rutekortet her.

Find din rejse og din pris

Er du i gang med at planlægge en rejse, eller skal du blot tjekke, om toget går til tiden? På dsb.dk kan du gøre begge dele. Du kan til enhver tid søge på din rejse og derigennem finde de billetter, der er til rådighed på din strækning. Hvis du vil orientere dig om din rute, køreplanen og dagens ændringer, så kan du gøre det i trafikinformationen. Her kan du samtidig holde dig opdateret om dagens afgangstavler, de planlagte afgangstider samt forventede tider ved forsinkelser.

Brug DSB app på farten

Hvis du vil, kan du nemt holde dig opdateret, også når du er på farten. Ved at vi har samlet de vigtigste funktioner på ét sted – i DSB app – har du alt, hvad du skal bruge, når du er på farten. Hvad end du har glemt at tjekke op på den næste afgang fra Holstebro Station, vil købe billet eller forny dit kort, så kan du gøre det her. Derudover bliver du holdt opdateret på togtrafikken, når det er aktuelt og relevant for din rejse og dens videre forløb, hvilket er rart, hvis du skal rejse langt og med flere tog. Foruden DSB app kan du også benytte dig af Landets Puls app og Rejseplanen, som på samme måde er gode værktøjer på din rejse.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.