Holmstrup Station

 

Service

Mere om Holmstrup Station

Du kan tage toget til eller fra Holmstrup Station på Fyn med regionaltog. Holmstrup Station er beliggende i Odense Kommune – nærmere bestemt i Odense SV. Fra Holmstrup Station kan du som bekendt rejse med regionaltog, der typisk kører på korte og mellemlange strækninger i de enkelte landsdele – du kan få et overblik her på rutekortet. Skal du på en længere rejse østpå mod Sjælland eller vestpå mod Jylland, så må du skifte til InterCity eller InterCityLyn i Odense eller Fredericia.

Rejs med toget på Fyn

Der er gode muligheder for at rejse rundt på Fyn med toget. Med Odense som knudepunkt har du mulighed for at rejse med både regionaltog, InterCity og InterCityLyn til stationer som Middelfart, Svendborg og Nyborg Station. Når du rejser med toget, kan du roligt læne dig tilbage og lade DSB tage styringen. I toget er der ro og fred til lige det, du har lyst til – hvad end det er at læse avisen, lytte til musik, arbejde eller tage en lur. Der er plads til det hele. På din togrejse slipper du for at bekymre dig om trafikken i myldretiden og køen på motorvejen. Brug togrejsen som en måde, hvorpå du kan koble af og bare nyde turen.

Find den rette billet på dsb.dk

Når du rejser med toget, skal du, før rejsen begynder, sørge for at have en gyldig billet eller et kort klar. Der findes et hav af forskellige billettyper og kort, som tager højde for forskellige forhold. Er du eksempelvis pendler, ung eller studerende? Vælg et af de mange kort, der tager højde for din situation. Du kan læse om de forskellige pendlerkort her! Ønsker du en billetform, der er landsdækkende? Med et Rejsekort kan du rejse i hele landet på det samme kort. Kortet er tilmed så smart, at det automatisk regner din pris ud med den rette rabat, når du tjekker ind og ud på din start- og slutdestination. Rabatten afhænger af, hvor meget du rejser, hvornår du rejser, og hvor du rejser. Læs mere om Rejsekort her.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.