Holme-Olstrup Station

 

Adgangsforhold

  • Trapper Til/fra spor 2 er der adgang over spor 1, hvorfra der er et par trin

Service

Mere om Holme-Olstrup Station

Holme-Olstrup Station er en jernbanestation på lille Sydbanen, som strækker sig mellem Næstved og Roskilde over Køge. Holme-Olstrup Station er beliggende i Næstved Kommune på Sydsjælland, nærmere bestemt i Holme-Olstrup by. Fra Holme-Olstrup Station kan du stige på Regionaltoget mod Næstved og Roskilde, hvorfra du kan skifte til InterCity, som kører på tværs af Danmarks landsdele. Stiger du derimod af i Køge, kan du tage S-banen ind til Københavns indre by.

Rejser du med Rejsekort?

Hvad end du rejser en sjælden gang imellem eller dagligt på vej til dit arbejde, så kan et Rejsekort meget vel være en fordel for dig – i begge tilfælde. Rejsekortet er en landsdækkende billet, som du kan bruge på alle rejser. Ideen med Rejsekortet er, at rabatten afhænger af, hvor du rejser, hvor meget du rejser, og hvornår du rejser på dagen. På den måde kan du være sikker på, at du får den rette pris på din rejse fra gang til gang. Så længe du sørger for at tjekke ind, når din rejse påbegyndes, og ud igen, når din rejse er slut, så klarer kortet alt arbejdet for dig. Du skal ikke bekymre dig om zoner, priser og rabatter, når du bruger Rejsekortet – det regner helt automatisk den rette pris ud for dig. Rejsekortet findes desuden i forskellige kundetyper, hvilket betyder, at du får en løsning, der passer perfekt til dine rejsevaner og behov. Læs mere om Rejsekort her!

Tjek køreplanen inden afgang

På dsb.dk kan du tjekke op på køreplanen, og om der skulle være nogle ændringer, der har indflydelse på din rejse. I trafikinformationen kan du gå ind og orientere dig i afgangstavlerne, der viser planlagte afgangstider og forventede afgangstider ved forsinkelser. Du får et overblik over togtrafikken her. Hvis du derimod vil opdateres undervejs, når du er på farten, så kan du hente DSB app ned på din smartphone. I DSB app har vi samlet flere af de vigtigste funktioner på ét sted således, at du har alt det, du skal bruge, når du rejser med DSB. Vil du vide mere om de mange fordele ved DSB app? Læs med her!

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.