Høje Taastrup Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag06.00-19.00
Lørdag - Søndag06.00-19.00

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper
  • Rulletrapper

Service

Mere om Høje Taastrup Station

Høje Taastrup Station ligger på Vestbanen imellem Københavns Hovedbanegård og Roskilde. Den er samtidig endestationen for S-togenes linje B og linje Bx på Høje Taastrup-banen, og er således en meget central station for også InterCity og regionaltog, stopper på stationen. Fra Høje Taastrup Station kan du komme til mange forskellige stationer i både Storkøbenhavn og i resten af landet, og her på siden kan du læse nærmere om, hvilke faciliteter Høje Taastrup Station har at tilbyde til dig som rejsende. Vi ønsker dig en rigtig god tur med toget fra Høje Taastrup, uanset hvor turen går hen denne gang!

Lækre faciliteter på Høje Taastrup Station

De mange skønne faciliteter, der findes på Høje Taastrup Station, gør det nemt og bekvemt for dig at rejse, uanset om du skal langt, eller du blot har brug for en kortere tur med toget for at nå din slutdestination. Der er adgang til Høje Taastrup Station med både trapper, rulletrapper og elevator, så alle kan bevæge sig frit rundt på perronerne, og der findes både almindeligt toilet og handicaptoilet på stationen.
Er det koldt udenfor, kan du få varmen i ventesalen, imens du venter på dit tog, og du kan købe lidt lækkert til turen i 7-Eleven, der har åbent fra tidlig morgen og frem til midnat, så du kan nå at få både morgenmad, frokost, aftensmad og eventuel natmad med dig på farten. 7-Eleven på Høje Taastrup Station har både mad og drikke, og butikken har gjort det nemt at træffe sunde valg. Men du kan selvfølgelig også stadig finde snacks til den søde tand, hvis det er det, du er ude efter.
Du kan parkere både cykel og bil på Høje Taastrup Station, hvor du trygt kan lade begge dele stå, til du kommer tilbage til stationen igen. At tage toget er et godt alternativ til at tage bilen eller til at skulle cykle langt, men det er stadigvæk rart, at du kan tage bil og cykel noget af vejen, før du stiger på toget det sidste stykke. Det er muligt med de mange parkeringspladser til både bil og cykel på Høje Taastrup Station.

Køb billet online, og tag afsted fra Høje Taastrup Station

Planlægger du at rejse med toget fra Høje Taastrup Station i nærmeste fremtid? Så kan du købe din billet online, når det passer dig, og du kan vælge imellem mange forskellige afgangstidspunkter både morgen, middag og aften. Det er trygt og ofte også hyggeligt at rejse med tog, og du kan bruge rejsetiden præcist, som det passer dig allerbedst, så du kan blive tanket op på energi og være klar på nye eventyr, når du når frem til din slutdestination. Bestil din togbillet fra Høje Taastrup Station i dag ved at finde den perfekte afgang og billettype her på DSB.dk. Vi glæder os til at tage dig med på tur!

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.