Hobro Station

 

Ændring af åbningstider i forhal

På grund af Corona-virus lukkes forhallen kl. 19.00 alle dage.

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Hobro Station

Hobro Station er beliggende i den sydlige del af Region Nordjylland, nærmere bestemt i Mariagerfjord Kommune. Fra Hobro Station har du rig mulighed for at fange en togforbindelse. Togene kører i nordlig retning mod Aalborg eller i sydlig retning mod Randers og sidenhen Aarhus H.

Se afgangtavler fra stationen

Rejs med DSB

Når du rejser i Nordjylland, så er toget en god måde, hvorpå du nemt og fleksibelt kan komme fra A til B. Aarhus H er et knudepunkt, når det kommer til samlingen af de forskellige DSB togruter. Hvis du vil have et overblik over alle togruterne i Danmark, så kan du tage et kig på rutekortet her.

Rejser du med Rejsekort?

Rejsekortet er en populær billet, som kan bruges i hele landet. Ikke nok med at den er yderst brugervenlig med sit smarte tjek-ind- og tjek-ud-system, så klarer kortet samtidig alle prisudregningerne for dig. På den måde slipper du for at skulle tænke på gyldige tidsrum, zoner, billetpriser osv. Rejsekortet udregner automatisk din pris og tager højde for dine rabatter, når du rejser med både tog, bus og metro. Rabatterne afhænger af, hvor du rejser, hvor meget du rejser, og hvornår du rejser på dagen. Vil du vide mere om det smarte kort og blive klogere på dets mange fordele? Læs mere her!