Hjørring Station

 

Service

  • Billetautomat
  • Handicapservice på stationen Læs mere om Handicapservice
  • Toilet/Handicaptoilet Der betales med kort. Prisen er 5,00kr. Åbningstiden er kl. 6-22.
  • Forhal Åben mandag-fredag 04.30-22.30, lørdag 06.00-21.30, søndag 06.00-22.30
  • Bagagebokse Pris - lille = 20 kr (4 x 5 kr mønt), stor = 40 kr (4 x 10 kr mønt)
  • Parkering 17 pladser. Belægning: 59% Læs om belægningsprocenten
  • Handicapparkering
  • Cykelparkering

Mere om Hjørring Station

Hjørring Station er beliggende i Hjørring Kommune og er en del af jernbanen, der strækker sig mellem Aalborg Station og Frederikshavn Station. Fra Hjørring Station kan du stige på InterCityLyn, som kører fra den ene ende af landet til den anden. Stiger du på InterCityLyn i Frederikshavn, kan du køre med helt til København eller Sønderborg, hvis du skifter undervejs i Aarhus.

Faciliteter på Hjørring Station

På Hjørring Station finder du forskellige faciliteter, som er med til at gøre din rejseoplevelse bedst mulig. Hvad end du kommer til toget i bil eller på cykel, så finder du gode parkeringsforhold til begge – også til handicapparkering. Derudover har stationen også toiletter og bagagebokse i den forhal, hvor du i dagtimerne kan vente på toget, hvis du er i god tid. DSB tilbyder handicapservice fra denne station, hvilket du kan bestille til lejligheden, hvis du har brug for ekstra hjælp i forbindelse med din togrejse. Læs mere om handicapservice her.

Køb din billet online på DSB.dk

Er du i tvivl om, hvilken billet- eller korttype du skal rejse på? Når du tager toget en sjælden gang imellem, så kan du uden problemer køre på en standard enkelt eller returbillet – som dem du bliver præsenteret for, når du søger på din rejse. Her på DSB.dk kan du læse om de forskellige enkeltbilletter, vi tilbyder. Rejser du derimod ofte med toget, når du pendler mellem dit hjem og studie eller arbejde, så kan et kort, der giver dig de rette rabatter, være en god løsning. Hvad end du rejser som pendler, ung og studerende, ældre eller måske i en gruppe, så har vi en god løsning til dig og dine rejsevaner.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL.