Hjørring Station

 

Ændret åbningstider i forhal

På grund af Corona-virus lukkes forhallen kl. 20.15 alle dage.

Service

Parkering

Hvis du skal parkere på Hjørring station i længere tid, skal du have en DSB Bilparkeringsbillet.
DSB Bilparkeringsbillet kan anskaffes i DSB Billetautomat og pr. sms.
Læs mere her om hvordan du gør.

Mere om Hjørring Station

Hjørring Station er beliggende i Hjørring Kommune og er en del af jernbanen, der strækker sig mellem Aalborg Station og Frederikshavn Station. Fra Hjørring Station kan du stige på InterCityLyn, som kører fra den ene ende af landet til den anden. Stiger du på InterCityLyn i Frederikshavn, kan du køre med helt til København eller Sønderborg, hvis du skifter undervejs i Aarhus.

Faciliteter på Hjørring Station

På Hjørring Station finder du forskellige faciliteter, som er med til at gøre din rejseoplevelse bedst mulig. Hvad end du kommer til toget i bil eller på cykel, så finder du gode parkeringsforhold til begge – også til handicapparkering. Derudover har stationen også toiletter og bagagebokse i den forhal, hvor du i dagtimerne kan vente på toget, hvis du er i god tid. DSB tilbyder handicapservice fra denne station, hvilket du kan bestille til lejligheden, hvis du har brug for ekstra hjælp i forbindelse med din togrejse. Læs mere om handicapservice her.

Køb din billet online på DSB.dk

Er du i tvivl om, hvilken billet- eller korttype du skal rejse på? Når du tager toget en sjælden gang imellem, så kan du uden problemer køre på en standard enkelt eller returbillet – som dem du bliver præsenteret for, når du søger på din rejse. Her på DSB.dk kan du læse om de forskellige enkeltbilletter, vi tilbyder. Rejser du derimod ofte med toget, når du pendler mellem dit hjem og studie eller arbejde, så kan et kort, der giver dig de rette rabatter, være en god løsning. Hvad end du rejser som pendler, ung og studerende, ældre eller måske i en gruppe, så har vi en god løsning til dig og dine rejsevaner.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL.