Hjallese Station

 

Service

Mere om Hjallese Station

Hjallese Station er beliggende i den sydøstlige del af Odense, nærmere bestemt i bydelen Hjallese. Fra Hjallese Station kan du rejse med regionaltog. Stiger du på regionaltog i Hjallese, kan du køre sydpå mod Ringe eller få stop nordpå til Odense. Fra Odense Station kan du fange togforbindelser med både InterCity- og InterCityLyn. InterCity kører typisk strækninger på tværs af landsdelene med færre stop end Regionaltogene. Du kan orientere dig på Rutekortet her.

Find den rette billettype

Er du i tvivl om, hvilken billet- eller korttype du skal rejse på? Når du tager toget en sjælden gang imellem, så kan du uden problemer køre på en standard enkelt- eller returbillet. Her på DSB.dk kan du læse om de forskellige enkeltbilletter, vi tilbyder.
Rejser du derimod ofte med toget, så kan et kort, der giver dig de rette rabatter, være en god løsning. Hvad end du rejser som pendler, ung og studerende eller ældre.

Alt ved hånden med DSB app

Det kan være rart, at man kan orientere sig om sin rejse, når man er på farten – især hvis du bruger en stor del af din hverdag i toget. Er der forsinkelser, ændringer på grund af sporarbejde eller andet, der kan have indflydelse på din tur? Med DSB app får du alle de relevante og aktuelle informationer om rejsen direkte på din mobil. På den måde har du altid DSB lige ved hånden – og med andre ord alt det, du behøver på din rejse. I appen har vi samlet de vigtigste funktioner på ét sted, således at du også nemt kan købe billetter, forny dine kort og tjekke op på køreplanerne inden og under rejsen.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.