Hillerød Station

 

Ændret åbningstider i forhal/venteområde

På grund af Corona-virus er åbningstiderne i forhal/ venteområde lig med  7-Elevens åbningstider.

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag06.00-23.00
Lørdag - Søndag07.00-23.00

Service

Mere om Hillerød Station

Planlægger du en rejse med toget til eller fra Hillerød Station? Så kan det være rart for dig som rejsende at vide, hvilke faciliteter stationen har at tilbyde til dig. Du kan derfor læse mere om Hillerød Station her på siden, hvorefter du kan bestille billet til din næste rejse online her på DSB.dk. Vi ønsker dig en rigtig god tur, uanset hvor din rejse går hen!

Moderne station med gode faciliteter

Hillerød Station er endestation for S-togets linje A på Nordbanen, og der kører yderligere flere lokaltog til og fra Hillerød Station på daglig basis. Bor du i Hillerød, eller skal du rejse til Hillerød inden for nærmeste fremtid, er det derfor nemt at komme fra Hillerød Station og til resten af Københavnsområdet og ditto den modsatte vej. Det er meget fleksibelt at rejse med toget til og fra Hillerød Station og ved ankomst, eller imens du venter på toget, kan du nyde godt af de mange faciliteter, der er til rådighed for dig som rejsende på Hillerød Station. Blandt de forskellige faciliteter finder du blandt andet:

  • Adgang til Hillerød Station med fuld tilgængelighed til/fra alle s-tog, lokaltog og busser kan ske fra Søndre og Nordre Jernbanevejr. Også gangbesværede eller dig med meget bagage eller barnevogn kan bevæge sig frit rundt på stationen og på perronerne
  • En velassorteret 7-Eleven, hvor du kan købe både sødt og salt til den store og den lille sult, der typisk melder sig på en længere togtur
  • Ventesal/forhal, hvor du kan vente på toget og få varmen på årets kolde dage i selskab med andre rejsende
  • Stor parkeringsplads og mulighed for aflåst cykelparkering, så du let kan tage bilen eller cykle til Hillerød Station og derefter kan rejse videre med toget herfra

Med andre ord er faciliteterne på Hillerød Station rigtig gode, og her er alt, hvad du skal bruge, når du er på vej på tur eller ankommer til Hillerød Station efter en kortere eller længerevarende togrejse. Du kan købe din billet i en af billetautomaterne på stationen, eller du kan bestille den online på DSB.dk. Det kan du læse nærmere om nedenfor.

Bestil din billet online, og rejs med DSB til og fra Hillerød Station

ar du besluttet dig for at tage toget til eller fra Hillerød Station, så skal du selvfølgelig huske at købe din billet, før du stiger på toget. Hos DSB har vi mange forskellige afgange at vælge imellem både til og fra Hillerød Station, og du kan rejse både morgen, middag og aften afhængigt af, hvad der passer allerbedst ind i dine planer for afgang og ankomst. Du kan også vælge imellem mange forskellige billettyper, så du kan gøre rejsen så billig eller så behagelig som muligt for dig selv. Hvad prioriterer du? Find din afgang til eller fra Hillerød Station her på DSB.dk, og bestil din billet i dag med bare få klik. Så er du snart klar til at tage afsted på tur med os!

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.  

DSB Billetautomat

LUK

Der er en DSB Billetautomat på alle vores stationer.

I Billetautomaten kan du købe:
Enkeltbilletter
Voksen
Barn (0-11 år)
Barn (12 - 15 år inkl.)
Hund (købes som barn (12-15 år))
Ung (gælder ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, i Nordjylland, samt strækningerne Esbjerg-Varde-Nørre Nebel og Vemb-Lemvig-Thyborøn banen)
Voksen 65+-billet
Cykelbillet
Pladsbillet

Billet og Pladsbillet kan købes 2 måneder i forvejen.

Der skal altid indgå en togstation i din rute, for at vi kan udstede en billet.

Billetterne sælges til DSB og Arriva-stationer samt lokalbaner uden for det takstområde, som stationen ligger i.

Automaten sælger også voksen- og børnebilletter til lokale trafikselskaber ved rejser inden for det pågældende takstområde. Voksen-65+-billetter til lokale trafikselskaber kan købes i takstområder, hvor denne billettype findes.

Sjælland, Lolland, Falster og Møn (inkl. Hovedstadsområdet)
Ud over de nævnte produkter kan du i Billetautomater som står i Hovedstadsområdet (zone 1-99) også købe Enkelt- og Returbilletter til stationer i Skåne (efter Øresundstakstsystemet). Endelig kan du også forny DOT Pensionistkort (inden for zone 1-99).

Ungdomsbillet findes ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn:

  • Har du et gyldigt Ungdomskort, skal du købe en billet til et barn (12-15 år)

Sønderjylland
De Billetautomater der står i Sønderjylland sælges også enkelt- og returbilletter til Nordtyskland via Tønder. Billetten er gyldig til rejse i Arriva, RB, SH, NOB og neg's tog.

Nordjylland
Ungdomsbillet findes ikke i Nordjylland.

Afhentning
Billetter, Pladsbilletter, som du har bestilt i DSB Netbutik eller i DSB Kundecenter, kan afhentes med bookingnummeret og betales i automaten.

Betaling
Køb i Billetautomaten kan betales med alle danske mønter eller med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard, MasterCard, Maestro og VISA Electron.
Automaten tager kort udstedt i udlandet af typen: VISA, Eurocard og MasterCard.
Betaling med mønter og kort kan ikke kombineres i samme køb. På udvalgte stationer kan der betales med sedler.