Herning Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag06.00-19.00
Lørdag06.30-19.00
Søndag07.30-19.00

Adgangsforhold

  • Elevator i stationens åbningstid.
  • Trapper i stationens åbningstid

Service

Parkering

Hvis du skal parkere på Herning station i længere tid, skal du have en DSB Bilparkeringsbillet.
DSB Bilparkeringsbillet kan anskaffes i DSB Billetautomat, DSB 7-Eleven og pr. sms.
Læs mere her om hvordan du gør.

Mere om Herning Station

Fra Herning Station i det midtjyske er det let at komme rundt i hele landet med InterCityLyn og regionaltog, når du rejser med DSB. Det giver dig en ganske særlig fleksibilitet i både hverdag, weekend og ferier, at du altid bare kan stige på toget og lade os om at køre dig præcist derhen, hvor du ønsker. Planlæg din tur, eller tag på en spontan togrejse, der lader dig se nye sider af Danmark. Du kan altid køre med os, og vi garanterer, at vi kan bringe dig godt fra A til B, uanset hvor din rejse med toget går hen. Start med at læse nærmere om faciliteterne på Herning Station lige her. Så er du allerede bedre forberedt på den togtur, der venter dig forude. Herning Station er en rar station at rejse fra, og vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i toget, når du tager turen fra Herning Station og ud i det smukke, danske landskab.

Nem adgang til mange faciliteter på Herning Station

Herning Station er en tryg station med mange forskellige faciliteter, der gør det lettere for dig som rejsende. På stationen finder du blandt andet følgende faciliteter:

  • Parkeringspladser til bil og en god cykelparkering, så du nemt kan tage både cykel og bil til stationen og fortsætte din rejse med toget.
  • En hyggelig forhal med bagagebokse, toiletter og billetautomat, hvor du kan nyde at vente på toget – særligt på årets koldere dage, hvor det ikke nødvendigvis er rart at vente ude i kulden.

Herning Station råder også over en 7-Eleven, hvor du nemt og hurtigt kan få tanket op på mad og drikke til turen. Her kan du få klaret indkøb af både morgenmad, frokost, aftensmad og snacks, og butikken har noget for både den salte og den søde tand, der kan tilfredsstille både den lille og den store sult. Her er mange sunde valgmuligheder, så du altid kan købe dig et godt og nærende måltid mad, og du er selvfølgelig velkommen til at tage dine indkøb med i toget, så du kan få fyldt energidepoterne godt op undervejs og kan være så frisk som muligt, når du når frem til din slutdestination.

Rejs fra Herning Station med DSB

Som nævnt tidligere er Herning Station en rar station at rejse fra, og vi har mange daglige afgange både morgen, middag og aften, så du kan rejse, når det passer dig allerbedst. Du kan købe din billet online på DSB.dk, hvor du også kan se de mange forskellige afgange og finde den afgang og den billettype, der bedst matcher dine ønsker og behov. Uanset hvornår du rejser, og hvor turen går hen denne gang, glæder vi os til at tage dig med fra Herning Station og til din ønskede destination. Du kan bruge rejsetiden, som du har lyst til, og du er fremme, nærmest før du får set dig om!

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

DSB Billetautomat

LUK

Der er en DSB Billetautomat på alle vores stationer.

I Billetautomaten kan du købe:
Enkeltbilletter
Voksen
Barn (0-11 år)
Barn (12 - 15 år inkl.)
Hund (købes som barn (12-15 år))
Ung (gælder ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, i Nordjylland, samt strækningerne Esbjerg-Varde-Nørre Nebel og Vemb-Lemvig-Thyborøn banen)
Voksen 65+-billet
Cykelbillet
Pladsbillet

Billet og Pladsbillet kan købes 2 måneder i forvejen.

Der skal altid indgå en togstation i din rute, for at vi kan udstede en billet.

Billetterne sælges til DSB og Arriva-stationer samt lokalbaner uden for det takstområde, som stationen ligger i.

Automaten sælger også voksen- og børnebilletter til lokale trafikselskaber ved rejser inden for det pågældende takstområde. Voksen-65+-billetter til lokale trafikselskaber kan købes i takstområder, hvor denne billettype findes.

Sjælland, Lolland, Falster og Møn (inkl. Hovedstadsområdet)
Ud over de nævnte produkter kan du i Billetautomater som står i Hovedstadsområdet (zone 1-99) også købe Enkelt- og Returbilletter til stationer i Skåne (efter Øresundstakstsystemet). Endelig kan du også forny DOT Pensionistkort (inden for zone 1-99).

Ungdomsbillet findes ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn:

  • Har du et gyldigt Ungdomskort, skal du købe en billet til et barn (12-15 år)

Sønderjylland
De Billetautomater der står i Sønderjylland sælges også enkelt- og returbilletter til Nordtyskland via Tønder. Billetten er gyldig til rejse i Arriva, RB, SH, NOB og neg's tog.

Nordjylland
Ungdomsbillet findes ikke i Nordjylland.

Afhentning
Billetter, Pladsbilletter, som du har bestilt i DSB Netbutik eller i DSB Kundecenter, kan afhentes med bookingnummeret og betales i automaten.

Betaling
Køb i Billetautomaten kan betales med alle danske mønter eller med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard, MasterCard, Maestro og VISA Electron.
Automaten tager kort udstedt i udlandet af typen: VISA, Eurocard og MasterCard.
Betaling med mønter og kort kan ikke kombineres i samme køb. På udvalgte stationer kan der betales med sedler.