Haslev Station

 

Adgangsforhold

  • Trapper Til/fra spor 2 er der adgang over spor 1, hvorfra der er et par trin

Service

Mere om Haslev Station

Haslev er en jernbanestation beliggende på Lille Sydbanen, nærmere bestemt i Faxe Kommune. Lille Sydbanen er en jernbane mellem Roskilde og Næstved via Køge. Fra Haslev Station kan du fange togforbindelser, der køres af regionaltog. Nabostationerne er Holme-Olstrup og Tureby Station, hvorfra du også kan stige på et regionaltog. Skal du rejse vestpå mod Fyn og Jylland, må du skifte Roskilde, hvor du kan køre med InterCity mod Odense og Fredericia. Skal du derimod ind til København, har du både mulighed for at rejse med regionaltog eller skifte til S-toget i Køge.

Tjek din rejseplan inden afgang

På dsb.dk kan du til enhver tid tjekke, hvilke afgange der er fra en given station. Alt du skal gøre er at oplyse dine rejsedetaljer, hvorefter du vil se, hvilke ruter og afgange der er i spil for dig. du vil, kan du købe billetten her med det samme. Ønsker du at orientere dig om køreplanerne og mulige ændringer, så kan du i trafikinformationen finde netop den slags information.

Rejs med DSB og nyd togturen!

Med toget kan du rejse på tværs af landet eller blot til den næste by med ro og fred omkring dig. Når du sidder i toget, kan du blot læne dig tilbage og nyde turen, imens Danmark suser forbi. Du slipper for at bekymre dig om trafikken, kø i myldretiden eller en presset tidsplan. I toget er der ro på, så du kan nyde morgenkaffen og dagens avis på vej på arbejde eller nå lidt arbejde undervejs. Mange pendlende studerende bruger på samme måde tiden i toget som en mulighed for at nå lektierne eller forberedelse sig inden skoledagen. Man skal se toget som en pause, et pusterum og en god mulighed for at koble fra.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.