Glumsø Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Glumsø Station

Glumsø er beliggende i den nordlige del af Sydsjælland, nærmere bestemt i Næstved Kommune. Glumsø Station er en del af jernbanestrækningen mellem Roskilde og Næstved. Regionaltogene, der kører på jernbanen mellem Nykøbing Falster og København, stopper på Glumsø Station, hvorfra du kan fortsætte mod Ringsted eller Næstved Station, der er de næste stationer på strækningen. Planlægger du en rejse til eller fra Glumsø Station, så kan du roligt læse med og blive klogere på, hvilke afgange, billetter og priser, der gælder for din rejse.

Rejs til og fra Glumsø Station med DSB

Glumsø Station ligger centralt placeret i Sydsjælland med flere regionaltog og InterCity-forbindelser tæt på. Du kan rejse fra Glumsø Station og ind til Københavns indre by direkte på én time, og ønsker du at skifte togforbindelse inden centrum af byen, er der mange muligheder for dette i Roskilde eller Høje Taastrup. Foruden Regionaltoget kan du også rejse med S-togslinjerne, der kører fra Høje Taastrup eller Køge, som også er forholdsvis tæt på Glumsø Station. S-toget er for dig, der kører lokalt i hovedstadsområdet. Ligger din slutdestination derimod vest for Glumsø mod Fyn eller Jylland, så kan du allerede i Ringsted skifte til en InterCity-forbindelse, der kører på tværs af landsdelene. Du kan tjekke køreplanerne her!

Køb billet online og på DSB app

Er du i tvivl om, hvilken billetløsning der er mest fordelagtig for dig og dine rejsevaner? Der findes et væld af både billet- og kortmuligheder, når du rejser med DSB, som tilgodeser enhver rejsendes behov. Foruden de almindelige standardbilletter, som du desuden kan købe som DSB Orange og DSB 1’, så kan du også vælge en løsning, der tager højde for din personlige rejsesituation. Er du eksempelvis pendler, studerende eller ung? Tag et kig på udvalget af kort, som giver dig rabat, når du eksempelvis dagligt rejser til og fra arbejde eller dit studie. Du finder hele udvalget her. Ønsker du en landsdækkende billetløsning, som tilmed er nem at overskue i brug? Læs mere om Rejsekortet her.