Gentofte Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Gentofte Station

Planlægger du en rejse til eller fra Gentofte Station? Så er det en god idé at sætte dig ind i, hvilke forskellige faciliteter, stationen har at tilbyde til dig som rejsende. Fra Gentofte Station kan du nemt komme rundt med toget til hele København, og vi garanterer dig for, at du får en rigtig god tur, når du rejser med DSB fra Gentofte Station og frem til dit valgte bestemmelsessted. Hvor skal turen gå hen for dig næste gang? Det er helt op til dig! Begynd din rejse med at læse om de forskellige faciliteter på Gentofte Station lige her. Så er du allerede godt forberedt til din kommende tur med toget!
Gentofte Station ligger, som navnet antyder, centralt i Gentofte mellem Gentofte Sø og Bernstorff Slotshave. Fra stationen afgår mange gange dagligt S-tog på linje E, der kører mellem Holte og Køge via København H. Det er derfor nemt og meget fleksibelt at tage på rejse fra Gentofte Station, og stationen er brugt af mange, både pendlere, turister og dagsrejsende, i både hverdage og weekender. 

Få en bedre rejse med de gode faciliteter på Gentofte Station

Det er ikke kun selve togturen, der skaber rammerne for den gode rejse med toget. Det gør også det indtryk, du får, når du besøger Gentofte Station forud for din rejse. Gentofte Station har heldigvis alt, hvad du skal bruge, for at få en dejlig rejse, og på stationen finder du blandt andet følgende faciliteter:

  • Adgang til stationen via elevator eller trapper, så du altid kan komme ubesværet rundt mellem perronerne
  • Gode muligheder for parkering af biler såvel som cykler i cykelparkeringen og på parkeringspladserne ved stationen
  • Billetautomat, så du altid kan købe billet og tage spontant afsted, når du får lyst til nye eventyr

Med andre ord er Gentofte Station en god station at rejse fra, og vi ser frem til at byde dig velkommen indenfor i toget fra Gentofte Station. I toget er tiden helt din egen, og du kan bruge den, som du har lyst til, så du kan få koblet af og kan lade op til de oplevelser, der venter dig forude. Rejs morgen, middag eller aften, og få den samme gode service på alle afgange, uanset hvor turen går hen denne gang.

Køb din billet online, og rejs med DSB fra Gentofte Station

Som nævnt tidligere har Gentofte Station selvfølgelig installeret billetautomat på stationen. Du kan dog også vælge at forberede dig godt hjemmefra ved at købe din billet online på DSB.dk, så du ikke skal tænke på køb af billet, når du når frem til stationen. Du kan se vores mange forskellige afgangstider og billettyper online, hvor du kan vælge netop den afgang og den type af billet, der bedst matcher dine behov. Vi glæder os til at tage dig med på tur med toget fra Gentofte Station inden længe!

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.  

DSB Billetautomat

LUK

Der er en DSB Billetautomat på alle vores stationer.

I Billetautomaten kan du købe:
Enkeltbilletter
Voksen
Barn (0-11 år)
Barn (12 - 15 år inkl.)
Hund (købes som barn (12-15 år))
Ung (gælder ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, i Nordjylland, samt strækningerne Esbjerg-Varde-Nørre Nebel og Vemb-Lemvig-Thyborøn banen)
Voksen 65+-billet
Cykelbillet
Pladsbillet

Billet og Pladsbillet kan købes 2 måneder i forvejen.

Der skal altid indgå en togstation i din rute, for at vi kan udstede en billet.

Billetterne sælges til DSB og Arriva-stationer samt lokalbaner uden for det takstområde, som stationen ligger i.

Automaten sælger også voksen- og børnebilletter til lokale trafikselskaber ved rejser inden for det pågældende takstområde. Voksen-65+-billetter til lokale trafikselskaber kan købes i takstområder, hvor denne billettype findes.

Sjælland, Lolland, Falster og Møn (inkl. Hovedstadsområdet)
Ud over de nævnte produkter kan du i Billetautomater som står i Hovedstadsområdet (zone 1-99) også købe Enkelt- og Returbilletter til stationer i Skåne (efter Øresundstakstsystemet). Endelig kan du også forny DOT Pensionistkort (inden for zone 1-99).

Ungdomsbillet findes ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn:

  • Har du et gyldigt Ungdomskort, skal du købe en billet til et barn (12-15 år)

Sønderjylland
De Billetautomater der står i Sønderjylland sælges også enkelt- og returbilletter til Nordtyskland via Tønder. Billetten er gyldig til rejse i Arriva, RB, SH, NOB og neg's tog.

Nordjylland
Ungdomsbillet findes ikke i Nordjylland.

Afhentning
Billetter, Pladsbilletter, som du har bestilt i DSB Netbutik eller i DSB Kundecenter, kan afhentes med bookingnummeret og betales i automaten.

Betaling
Køb i Billetautomaten kan betales med alle danske mønter eller med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard, MasterCard, Maestro og VISA Electron.
Automaten tager kort udstedt i udlandet af typen: VISA, Eurocard og MasterCard.
Betaling med mønter og kort kan ikke kombineres i samme køb. På udvalgte stationer kan der betales med sedler.