Gentofte Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

  • Billetautomat
  • Cykelparkering

Mere om Gentofte Station

Planlægger du en rejse til eller fra Gentofte Station? Så er det en god idé at sætte dig ind i, hvilke forskellige faciliteter, stationen har at tilbyde til dig som rejsende. Fra Gentofte Station kan du nemt komme rundt med toget til hele København, og vi garanterer dig for, at du får en rigtig god tur, når du rejser med DSB fra Gentofte Station og frem til dit valgte bestemmelsessted. Hvor skal turen gå hen for dig næste gang? Det er helt op til dig! Begynd din rejse med at læse om de forskellige faciliteter på Gentofte Station lige her. Så er du allerede godt forberedt til din kommende tur med toget!
Gentofte Station ligger, som navnet antyder, centralt i Gentofte mellem Gentofte Sø og Bernstorff Slotshave. Fra stationen afgår mange gange dagligt S-tog på linje E, der kører mellem Holte og Køge via København H. Det er derfor nemt og meget fleksibelt at tage på rejse fra Gentofte Station, og stationen er brugt af mange, både pendlere, turister og dagsrejsende, i både hverdage og weekender. 

Få en bedre rejse med de gode faciliteter på Gentofte Station

Det er ikke kun selve togturen, der skaber rammerne for den gode rejse med toget. Det gør også det indtryk, du får, når du besøger Gentofte Station forud for din rejse. Gentofte Station har heldigvis alt, hvad du skal bruge, for at få en dejlig rejse, og på stationen finder du blandt andet følgende faciliteter:

  • Adgang til stationen via elevator eller trapper, så du altid kan komme ubesværet rundt mellem perronerne
  • Gode muligheder for parkering af biler såvel som cykler i cykelparkeringen og på parkeringspladserne ved stationen
  • Billetautomat, så du altid kan købe billet og tage spontant afsted, når du får lyst til nye eventyr

Med andre ord er Gentofte Station en god station at rejse fra, og vi ser frem til at byde dig velkommen indenfor i toget fra Gentofte Station. I toget er tiden helt din egen, og du kan bruge den, som du har lyst til, så du kan få koblet af og kan lade op til de oplevelser, der venter dig forude. Rejs morgen, middag eller aften, og få den samme gode service på alle afgange, uanset hvor turen går hen denne gang.

Køb din billet online, og rejs med DSB fra Gentofte Station

Som nævnt tidligere har Gentofte Station selvfølgelig installeret billetautomat på stationen. Du kan dog også vælge at forberede dig godt hjemmefra ved at købe din billet online på DSB.dk, så du ikke skal tænke på køb af billet, når du når frem til stationen. Du kan se vores mange forskellige afgangstider og billettyper online, hvor du kan vælge netop den afgang og den type af billet, der bedst matcher dine behov. Vi glæder os til at tage dig med på tur med toget fra Gentofte Station inden længe!

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.