Gelsted Station

 

Service

Mere om Gelsted Station

Gelsted Station er beliggende i Middelfart Kommune nærmere bestemt Gelsted by. Byen og stationen ligger midt mellem Aarup Station og Ejby Station. Fra Gelsted Station kan du stige på regionaltog, som kører mellem Fredericia og Odense.

Rejser du med Rejsekort?

Er du på udkig efter en enkelt standardbillet i ny og næ, eller rejser du oftere end det? Så kan et Rejsekort være en fordel for dig – i begge tilfælde. Rejsekortet er en landsdækkende billet, der, med et smart system, gør det nemt for dig at rejse med toget og betale for din rejse, ikke mindst. Alt du skal gøre er at tjekke ind, når din rejse påbegyndes, og ud igen, når din rejse er slut. Du skal ikke bekymre dig om zoner, priser og rabatter, når du bruger Rejsekortet – det regner helt automatisk den rette pris ud for dig. Rabatterne afhænger af, hvor meget du rejser, hvor du rejser og hvornår du rejser. Derudover findes dette kortet i forskellige kundetyper, hvilket betyder, at du får en løsning, der passer perfekt til dine rejsevaner og behov. Læs mere om Rejsekort her!

DSB app – Alt lige ved hånden

Til de smarte, nemme og overskuelige hjælpemidler hører også DSB app. I denne har vi samlet de vigtigste funktioner, som mange bruger i løbet af deres rejse, på ét sted. I appen kan du både opbevare, forny og købe kort og billetter, som du kan vise direkte i appen, hvis du bliver spurgt. Derudover bliver du holdt opdateret om aktuelle og relevante ændringer i din rejseplan, hvis de skulle forekomme – eksempelvis i form af sporarbejder. Læg dertil en funktion, der gør det nemt for dig at tjekke og planlægge din rejse, hvis ikke du har orienteret dig i køreplanen på forhånd. Du har med andre ord alt, hvad du skal bruge, lige ved hånden, når du er på farten. Bliv klogere på DSB app her!

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.