Gadstrup Station

 

Adgangsforhold

  • Trapper Til/fra spor 2 er der adgang over spor 1, hvorfra der er et par trin

Service

Mere om Gadstrup Station

Gadstrup Station er en jernbanestation beliggende i Roskilde Kommune på strækningen mellem Roskilde og Næstved Station. Gadstrup Station er en del af jernbanen Lille Syd, som netop kører mellem Roskilde og Næstved over Køge. Lille Sydbanen blev anlagt som en del af den Sjællandske Sydbane, som kører mellem København og Nykøbing Falster. Fra Gadstrup Station kan du stige af eller på et regionaltog, som er den togforbindelse, der betjener stationen. Er din slutdestination længere væk, end hvor regionaltoget kan tage dig, så kan du skifte til InterCity i Roskilde, som kun ligger ét stop fra Gadstrup.

Køb din billet på DSB.dk

Er du i tvivl om, hvilken billet du skal købe – eller om et kort er en bedre løsning? Alle har forskellige rejsevaner og behov, hvorfor du netop skal gå efter den type af billet, der passer perfekt til dig. Hvad end du rejser som pendler, studerende, barn eller pensionist, så findes der en fordelagtig billet eller et kort til dig. Når du søger på din rejse her på dsb.dk, så bliver du automatisk præsenteret for de muligheder, der er for enkelt og returbilletter på din strækning.

Rejs mellem Næstved og Roskilde St.

Fra Gadstrup Station kan du som sagt benytte dig af toget på strækningen mellem Næstved og Roskilde, hvor regionaltoget kører. Fra Køge Station kan du skifte til en S-togslinje, som kan tage dig længere ind mod Københavns centrum. Rejser du derimod den modsatte retning, mod Roskilde, kan du fange andre togforbindelser, som giver dig mulighed for at rejse mod Fyn og Jylland. Ønsker du et visuelt overblik over alle togruterne i Danmark? På Rutekortet kan du orientere dig om, hvor du kan stå af, på og skifte til en anden forbindelse. Du finder rutekortet her!

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.