Fruens Bøge Station

 

Service

Mere om Fruens Bøge Station

Fruens Bøge Station er en jernbanestation beliggende i den sydvestlige del af Odense. Stationen er en del af Svendborgbanen, som strækker sig mellem Odense og Svendborg. Svendborgbanen betjenes af regionaltog, som også er den togforbindelse, du kan fange på Fruens Bøge Station. Fruens Bøge ligger mellem Odense Sygehus og Hjallese Station. Går din rejse i en mere vestlig eller østlig retning mod Jylland eller Sjælland, må du skifte i Odense, hvor både InterCity og InterCityLyn passerer og standser. Herfra kan du rejse mod både Esbjerg og Aarhus i vest eller mod København i øst.

Køb den rette billet her

Er du i tvivl om, hvilken billet eller kort du skal købe til din rejse? Der er stor forskel på, om du rejser et par gange om året eller bruger toget til dagligt. Så, hvad end du rejser som pendler, ung eller måske pensionist, så finder vi også en billet til dig. Læs mere om billettyperne her.

Tilslutter du dig den store pendler-skare, så kan det højst sandsynligt svare sig at købe et kort, der giver dig rabat på netop den strækning, du kører på. Vi kalder dig pendler, hvis du i fast dagligdag befinder dig i toget på den samme strækning. Der findes flere forskellige løsninger, der gør din tid i toget bedre og billigere. Du kan læse meget mere om de forskellige pendlerkort og fordele her! Rejser du som ung eller studerende, er der også rabatter at hente – læs mere her.

DSB app – alt lige ved hånden

Kan du lide at være opdateret, når du er på farten? Hos DSB har vi gjort det nemt for dig ved at samle flere vigtige funktioner på ét sted – i DSB app. Med DSB app kan du både købe, forny og opbevare billetter og kort og samtidig orientere dig om din rejse undervejs. Hvis du derimod ikke har købt en billet eller besluttet dig for en rute, kan du nemt tjekke den næste afgang på appen. På den måde har du alt, hvad du skal bruge lige ved hånden, når du rejser. Hvis du vil vide mere om fordelene med DSB app, så læs mere her.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.