Ejby Station

 

Service

Mere om Ejby Station

Ejby Station er en jernbanestation beliggende i Middelfart Kommune og kun få stop fra Middelfart Station. Ejby ligger mellem Nørre Åby og Gelsted Station. Fra Ejby Station kan du fange togforbindelser, der kører mellem Fredericia og Odense – det er Regionaltoget, der kører på denne strækning. Skal du rejse længere østpå, må du stige på et InterCity eller et InterCityLyn mod København fra Odense Station. Går din rejse derimod længere vestpå, så må du skifte i Fredericia eller Middelfart til en anden togforbindelse.

Rejs mellem Fredericia og Odense

Området, hvor Ejby Station er beliggende, er et knudepunkt for hele togtrafikken i Danmark. Det er netop i Odense, Fredericia og senere Vejle, at du vil se alle togstrækninger krydse hinanden. På disse steder kan du til hver en tid skifte og finde den rette forbindelse til din slutdestination – hvad end den ligger i Nordjylland eller på Sjælland. Ønsker du et visuelt overblik over togruterne, der tilbydes i Danmark? Tag et kig på rutekortet her.

Er du en af dem, der bruger mange timer i toget hver uge på den samme strækning ud og hjem? På stationen finder du gode muligheder for, at du kan parkere både bil og cykel, inden du stiger på toget. Uanset om du rejser til eller fra Ejby Station, både som pendler eller almindelig rejsende, så tager det dig ikke længe, før du er i en større by med flere muligheder. 

Find din billet her

Er du i tvivl om, hvilken billettype eller kort, du skal gå efter? Her på dsb.dk finder du et stort udvalg af både enkelt- og returbilletter, DSB Orange-billetter, zonebilletter og billetter til DSB 1’. Derudover er der et hav af kortløsninger, som kan være en fordel, hvis du rejser som pendler enten til studie, arbejde eller fritidsaktiviteter. Du kan læse mere om hvert enkelt produkt her!

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.