Dyssegård Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Dyssegaard Station

Rejser du i Hovedstadsområdet, kan du med fordel benytte dig af Københavns bybane – bedre kendt som S-toget. S-togene udgør et stort net af S-baner, der sammen danner et system, som gør det nemt for dig at rejse i både indre og ydre bydele. Dyssegård S-togsstation er beliggende i Gentofte Kommune og er station på linje B og Bx, der går fra Farum til København H og videre til Høje Taastrup. Dyssegård er få stationsstop fra Ryparken, hvor du kan skifte til Linje F, der kan tage dig til Hellerup i nord og Ny Ellebjerg. Linje F bevæger sig på tværs af S-togslinjerne, hvilket gør et retningsskifte nemt her. Tag et kig på Linjekortet, og få et overblik over S-togsnettet.

Rejs med S-toget i København

Københavns S-tog udgør sammen med metro, regionaltog og busser et stort, velfungerende infrastrukturelt system, der er til for at gøre transporten lettere for alle, der rejser i Hovedstadsområdet. S-toget er dermed et af bindeleddene mellem den indre by, København H og Nørreport Station samt de ydre områder som Høje Taastrup, Køge og Hillerød. Når du rejser i Hovedstaden, skal du derfor heller ikke bekymre dig om, hvilken billet der hører til hvad. Du kan nemlig rejse på tværs af busser, tog og metro på samme billet – så længe den er gyldig i zonerne, du rejser i.

Faciliteter på Dyssegård S-togsstation

På Dyssegård Station finder du, som på mange andre S-togsstationer, forskellige faciliteter, der er med til at gøre din oplevelse bedst mulig. Er du på cyklen til toget, kan du uden problemer parkere den i cykelparkeringen – men er du derimod i bil, er det mere knebent med pladserne. Der er en bilparkeringsplads ved stationen, men pladserne er få og belægningen stor. Derudover finder du billetautomater, hvori du kan købe og trække en fysisk billet inden afgang. Er du på stationen i god tid, kan du altid tage plads i ventesalen eller forhallen. Vil du tjekke køreplanen inden afgang, kan du gøre det her – og ellers har du altid køreplaner samt trafikinformation lige ved hånden, når du har DSB app. Læs mere om fordelene ved DSB app her.

S-tog: kort og godt

  • S-togsnettet består af 7 linjer - linje A, B, Bx, C, E, F og H. Sammen danner de det net, der forbinder Københavns indre by med resten af hovedstadsområdet.
  • 6 S-togslinjer passerer København H og danner hver især en forbindelse til hhv. Hillerød, Klampenborg, Farum, Frederikssund, Høje Taastrup og Køge.
  • Hovedstadsområdet er inddelt i et fælles pris- og zonesystem. Sørg derfor for, at din billet eller kort er gyldigt i de zoner og på det tidspunkt, du skal rejse.
  • Køb en gyldig billet eller brug dit kort, og skift frit mellem metro, bus, regionaltog og S-tog, når du rejser. Husk at du som betalende voksen altid kan tage op til to børn under 12 år gratis med på rejsen samt når et barn rejser alene eller er mellem 12-15 år skal det have en børnebillet. Et barn som rejser på børnebillet, må tage et andet barn under 12 år gratis med på rejsen.
  • Tjek trafikinformationen her på siden eller på DSB app før afrejse, og få et overblik over togtrafikken. Bliv opdateret undervejs på appen.

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.