Buddinge Station

 

Åbningstider

DSB 7-Eleven
Mandag - fredag06.00-19.00
Lørdag - Søndag07.00-19.00

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Buddinge Station

Buddinge er en dejlig lille by i Gladsaxe Kommune tæt på Søborg. Buddinge Station, der ligger centralt i byen, servicerer både busser og S-tog, og det er os hos DSB, der tager os af togdriften på linje B og linje Bx, der begge stopper på Buddinge Station. Her på siden kan du læse mere om de forskellige faciliteter, som stationen tilbyder, så du kan planlægge din rejse fra Buddinge Station bedst muligt. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i toget!

Aldrig mere sulten på farten

På Buddinge Station ligger der både en mindre fastfood-café og en velassorteret 7-Eleven, hvor du kan tanke op på mad og drikke til din rejse. I 7-Eleven på Buddinge Station finder du blandt andet sunde salater, bake off, sandwiches og diverse snacks, der kan tilfredsstille både den søde og den salte tand. Uanset om du skal have morgenmad, frokost eller aftensmad med dig på farten, kan du derfor finde det perfekte måltid på Buddinge Station og tage det med i toget, så du kan føle dig mæt og veloplagt, når du når frem til din slutdestination.

Lækre faciliteter på Buddinge Station

Udover muligheden for at kunne få sig en god bid mad, inden turen går afsted med toget, byder Buddinge Station heldigvis også på mange andre gode faciliteter for dig som rejsende. På stationen er der både parkeringspladser til biler og cykler, og stationen kan tilgås med trapper eller med elevator, så det er let for alle at komme rundt på perronerne. Også for dig, der måske er gangbesværet, eller for dig, der har meget bagage eller en barnevogn med dig på farten. Det kan hurtigt blive tungt, og også sommetider umuligt, hvis du er afhængig af trapperne, og med den fine elevator har vi sørget for, at alle kan rejse lige nemt og bekvemt.

Rejs til og fra Buddinge Station med DSB

Planlægger du en rejse til eller fra Buddinge Station tæt på Søborg, så er det heldigvis nemt at sikre dig din billet. Det kan du nemlig gøre online, imens du sidder i ro og mag og slapper af hjemme i stuen. På DSB.dk kan du se alle vores aktuelle afgange med S-toget til og fra Buddinge Station, og du kan finde den afgang og den billettype, der allerbedst matcher dine behov. Vil du rejse morgen, middag eller aften? Det er helt op til dig, og du kan godt begynde at glæde dig allerede nu til at drage ud på eventyr med DSB.
Om du tager på en kort eller på en længere tur med toget – det blander vi os ikke i, så længe du har billetten i orden. Brug toget, så meget som du har lyst til, og udforsk hele Danmark med DSB. Vi er vant til at køre på alle strækninger i hele landet, og fra Buddinge Station har du mulighed for at komme vidt omkring. Bestil din billet til toget fra Buddinge Station i dag, og stig på, når det passer dig!

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.