Brande Station

 

Service

Mere om Brande Station

Brande Station, som er beliggende i Brande by, er en del af Vejle-Holstebro-banen, der går på tværs af det centrale Jylland. Fra Brande Station kan du rejse nordpå mod Herning og Holstebro og sydpå mod Vejle. Togforbindelserne fra Stationen i Brande tæller både InterCityLyn og regionaltog.

Rejser du med Rejsekort?

Hvis ikke du allerede er den glade bruger af et Rejsekort, så har du endnu et smart og enkelt billetsystem til gode. Rejsekortet er en landsdækkende billet, som gør det nemt, bekvemt og ikke mindst overskueligt, når du skal købe billet. Alt du skal gøre er at tjekke ind og ud igen, når rejsen er slut. Undervejs, og når du har tjekket ud, udregner kortet automatisk din pris fratrukket alle de gode rabatter. Rabatterne afhænger af hvor du rejser, hvor meget du rejser og hvornår du rejser. Læs meget mere om kortet og de forskellige kundetyper.

Tjek din rejse undervejs på DSB app

Når du er på farten, kan det være rart, at man lige kan orientere sig om sin rejse. Er der forsinkelser, ændringer i sporene eller andet, der kan have indflydelse på din tur? Med DSB app får du alle de relevante og aktuelle informationer om rejsen direkte på din mobil. På den måde har du altid DSB lige ved hånden. I appen har vi samlet de vigtigste funktioner på ét sted, således at du også kan købe billetter, forny dine kort og tjekke op på køreplanerne inden og under rejsen.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.