Årslev Station

 

Service

Mere om Årslev Station

Årslev Station er en station på Fyn, nærmere bestemt i Faaborg-Midtfyn Kommune midt mellem Højby og Pederstrup Station. Fra Årslev Station kan du rejse med regionaltog, som kører på strækningen mellem Svendborg og Odense. Med regionaltog kører typisk korte og mellemlange strækninger inden for landsdelene, hvorfor du uden problemer kan rejse lokalt på Fyn fra Årslev Station. Går din rejse derimod ud over Fyns grænser, så må du skifte til en anden togforbindelse i Odense, hvor både InterCity og InterCityLyn kører fra.

Find den rette billet

Vi tilbyder både enkelt- og returbilletter, zonebilletter og -kort samt pendlerkort til dig, der rejser meget på den samme strækning til og fra arbejde eller uddannelse. Derudover er der forskellige forhold, som kan give dig rabat. Rejser du eksempelvis som studerende og ung, barn, pendler  eller pensionist, så kan du få rabat på din rejse, alt efter hvilken billet eller kort du rejser på. 

Billetter og kort i DSB app

For at gøre det hele lidt nemmere for dig, har vi hos DSB samlet flere vigtige funktioner på ét sted i DSB app. På den måde har du alt, hvad du skal bruge lige ved hånden. DSB app fungerer som fremtidens billetautomat, eftersom at du her kan købe og opbevare billetter og kort, til når du blandt andet rejser med toget til eller fra Årslev Station. Er du indehaver af et DSB Pendlerkort, kan du købe og forny dit kort i appen, lige som du kan benytte et Ungdomskort i appen. Derudover får du den trafikinformation, der er relevant for dig og din rejse gennem appen. Læs mere og bliv klogere på DSB app her!

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

DSB Billetautomat

LUK

Der er en DSB Billetautomat på alle vores stationer.

I Billetautomaten kan du købe:
Enkeltbilletter
Voksen
Barn (0-11 år)
Barn (12 - 15 år inkl.)
Hund (købes som barn (12-15 år))
Ung (gælder ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn, i Nordjylland, samt strækningerne Esbjerg-Varde-Nørre Nebel og Vemb-Lemvig-Thyborøn banen)
Voksen 65+-billet
Cykelbillet
Pladsbillet

Billet og Pladsbillet kan købes 2 måneder i forvejen.

Der skal altid indgå en togstation i din rute, for at vi kan udstede en billet.

Billetterne sælges til DSB og Arriva-stationer samt lokalbaner uden for det takstområde, som stationen ligger i.

Automaten sælger også voksen- og børnebilletter til lokale trafikselskaber ved rejser inden for det pågældende takstområde. Voksen-65+-billetter til lokale trafikselskaber kan købes i takstområder, hvor denne billettype findes.

Sjælland, Lolland, Falster og Møn (inkl. Hovedstadsområdet)
Ud over de nævnte produkter kan du i Billetautomater som står i Hovedstadsområdet (zone 1-99) også købe Enkelt- og Returbilletter til stationer i Skåne (efter Øresundstakstsystemet). Endelig kan du også forny DOT Pensionistkort (inden for zone 1-99).

Ungdomsbillet findes ikke på Sjælland, Lolland, Falster og Møn:

  • Har du et gyldigt Ungdomskort, skal du købe en billet til et barn (12-15 år)

Sønderjylland
De Billetautomater der står i Sønderjylland sælges også enkelt- og returbilletter til Nordtyskland via Tønder. Billetten er gyldig til rejse i Arriva, RB, SH, NOB og neg's tog.

Nordjylland
Ungdomsbillet findes ikke i Nordjylland.

Afhentning
Billetter, Pladsbilletter, som du har bestilt i DSB Netbutik eller i DSB Kundecenter, kan afhentes med bookingnummeret og betales i automaten.

Betaling
Køb i Billetautomaten kan betales med alle danske mønter eller med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard, MasterCard, Maestro og VISA Electron.
Automaten tager kort udstedt i udlandet af typen: VISA, Eurocard og MasterCard.
Betaling med mønter og kort kan ikke kombineres i samme køb. På udvalgte stationer kan der betales med sedler.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.