Aarup Station

 

Service

Mere om Aarup Station

Aarup Station ligger på Fyn, nærmere bestemt i Assens Kommune. Stationen er en del af jernbanen, der strækker sig mellem Fredericia og Odense. Fra Aarup Station kan du rejse med regionaltog, som kører på korte og mellemlange strækninger lokalt på Fyn. Går din rejse ud over Fyns grænser, har du rig mulighed for at skifte til andre togforbindelser på Odense Station. Herfra går både InterCity og InterCityLyn, som kører på lange strækninger mellem landsdelene.

Køb den rette billet på dsb.dk

Uanset hvor stor bruger du er af toget, så har vi en billet, der passer til dig og dine rejsevaner. Du kan til enhver tid købe standard enkeltbilletter eller zonebilletter, når du skal rejse en enkelt tur med toget. Men rejser du oftere, måske dagligt eller flere gange om ugen på samme strækning, så kan det være en god idé at overveje en anden billetløsning. Her på dsb.dk finder du forskellige kort, som tager højde for dine rejsevaner og behov som rejsende. Rejser du som ung, pensionist eller turist til og fra Aarup Station, så finder du også masser af information herom på dsb.dk.

Brug dit rejsekort på din rejse

Rejsekortet er uden tvivl den nemmeste måde, hvorpå du kan betale for din rejse – medmindre du rejser på et andet kort, som pendler-, periode- eller ungdomskort, der giver dig de rette rabatter. Rejsekortet er smart, fordi du ikke behøver bekymre dig om gyldighed af billetten, zoner, priser og rabatter. Kortet udregner selv prisen og rabatten på din rejse, når du checker ind og ud igen ved start- og endestation. Med et rejsekort har du altid billetten lige ved hånden – og vælger du en automatisk tank-op-aftale, slipper du også for at tjekke, om der er penge nok på kortet før en rejse. Læs meget mere om rejsekort, og find kortet med den rette kundetype, der passer til dig.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.