Aalborg Vestby Station

 

Adgangsforhold

  • Elevator
  • Trapper

Service

Mere om Aalborg Vestby Station

Aalborg Vestby Station er den mindste af to stationer beliggende i Aalborg. Fra Aalborg Vestby Station kan du stige på både regionaltog, som kører på strækningen mellem Frederikshavn Station og København H. Du har med andre ord rig mulighed for at tage toget og rejse rundt til resten af landet fra Aalborg Vestby Station.

Køb billet på DSB.dk

Mange rejser dagligt med toget mens andre kun benytter sig af muligheden få gange om året, nogle er studerende og andre pensionister – derfor er der forskellige behov at dække. På dsb.dk kan du læse om hver enkelt billettype, vælge den rette og købe den med det samme. Ønsker du at vide mere om, hvilke andre muligheder der er for billetter og kort, når du skal rejse med toget, så tag et kig her på produkter og services.

Rejsekort - en landsdækkende billet

Blandt de mest populære produkter finder du Rejsekortet, som netop gør det nemt for dig overskue din egen billetsituation. Rejsekortet findes i flere udgaver, så der er et kort til ethvert behov. Princippet er dog det samme, smarte system ved alle kort. Rejser du med et Rejsekort, skal du blot huske at tjekke ind, når du påbegynder din rejse, og ud igen, når du slutter den. Så længe der er penge på kortet, så sørger det selv for at udregne din pris på rejsen og naturligvis med de rette rabatter. Læs meget mere om Rejsekortet her!

Regionaltog

LUK

Regionaltog er et tog, der kører på mellemlange strækninger i de enkelte landsdele.  
I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen Re.