Hamburg

Tag toget til Tysklands næststørste by Hamburg

 • Rejs billigt fra centrum til centrum fra 228 kr.

 • Børn kan rejse med for 0 kr.* 

 • Dagligt fra København 4-7 direkte afgange

 • Dagligt fra Aalborg og Aarhus 2-3 direkte afgange

 • Rejsetid fra København H eller Aarhus H er ca. 4 ½ time

Mange daglige afgange til Hamburg

Uanset om du foretrækker at rejse morgen, middag eller aften, kan du finde en afgang til Hamburg fra Aalborg, Aarhus eller København, der passer i dine rejseplaner. Fra København er der i perioder helt op til syv direkte afgange om dagen, mens du fra Aalborg/Aarhus kan finde op til tre direkte afgange dagligt.
Vær opmærksom på, at der er færre direkte afgange fra Aalborg og Aarhus, hvorfor der skal skiftes tog i Fredericia/Kolding.

Find afgange til Hamburg 

Billige billetter til Hamburg

Prisen afhænger af, hvornår du rejser, hvor langt du rejser, hvor stor efterspørgsel der er på det tog du vil med, og hvornår du køber din billet. Jo tidligere du bestiller, desto større er chancen for, at du kan rejse til den lave Orange Europa pris. Køb op til tre måneder før du skal rejse. På hverdage er prisen ofte gunstig og du kan finde enkeltbilletter fra helt ned til 228 kroner.

Find billige billetter

Børn gratis med på rejsen

Det er billigt at køre i tog til Tyskland. Som voksen kan du tage op til fire af dine egne børn eller børnebørn med på rejsen til og gennem Tyskland, når du rejser på en normalbillet, Orange Europa eller en Supertilbudsbillet. DSB betaler barnebilletten, du skal blot betale for pladsreservationer. Børnene skal være under 15 år.

Fra centrum til centrum

Med toget til Hamburg fra København, Aalborg eller Aarhus kører du direkte fra centrum til centrum, og befinder dig således midt i byen, når rejsen er afsluttet. Hamburg Hauptbahnhof ligger således i gåafstand fra de fleste centrale lokationer, ligesom du også kan benytte dig af både regionale tog og U-bahn, hvis din slutdestination ligger lidt uden for byens centrum.

Julestemning i Hamburg

I Hamburg kan du glæde dig til ægte tysk julestemning, Glühwein og diverse julemarkeder. Du kan fx smage Glühwein på det historiske julemarked foran rådhuset, i Hafencity, på Gänsemarkt eller i Altona. Hamburg har faktisk over 15 julemarkeder, som alle er et besøg værd. De fleste markeder har åbent fra 27. november til 30. december og kan besøges mellem kl. 11:00 og kl. 21:00.

Find og køb din rejse til Hamburg her

Tag toget til efterårsoplevelser i Hamburg

Tag på tur til efterårsoplevelser i Hamburg fra 228 kr. med DSB. Besøg fx Hamburg Dungeons, et rædselskabinet af shows, der alle har til formål at gengive den mørke side af Hamburgs historie. Oplev en blanding af shows og forlystelser om bl.a. Hamburg brand, sagnet om Klabautermanden og meget mere. Hamburg Dungeons er beliggende i den historiske bydel Speicherstadt og ligger under samme tag som en af Hamburgs største seværdigheder, Miniatur Wunderland.

Miniatur Wunderland er i særdeleshed også et besøg værd, med verdens største modeltogbane, samt bygninger og områder fra kendte steder i verden, men i helt små størrelser. Med en million besøgende om året, er dette klart en af de mest populære seværdigheder i Hamburg.

Chokolademuseet Chocoversum tilbyder guidede ture på dansk, tysk og engelsk, hvor du har mulighed for at høre om chokoladeproduktion og lave din egen chokolade. Vis din DSB togbillet til Hamburg og få 20% rabat på din entré i hele oktober måned.

Find din togbillet til Hamburg

Hipt natteliv og slentreture i Hamburg

I Hamburg er der masser af muligheder for både sjove oplevelser og behagelig afslapning. Besøg det hyggelige kvarter omkring St. Pauli og nord for den legendariske Reeperbahn, som er kendt for sine små caféer, hyggelige barer og små butikker, eller dans natten væk på Reeperbahns berømte klubber. Hamburg er rig på skønne områder til enhver smag.

Find din billet til Hamburg

Kunst, kultur og sport i Hamburg

Er du på udkig efter kulturelle oplevelser, skuffer Hamburg ikke. Hamburg Kunsthalle, der er et kunstmuseum domineret af maleriudstillinger i forskellige kategorier, og Altonaer Museum, der er dedikeret til Hamborg og Altonas historie, er nogle af de mest interessante af de mange gallerier. Hamburg er også kendt for at være verdens tredjestørste musical-by med et rigt udbud af teatre, ligesom en kamp med et af byens to kendte fodboldhold, HSV og St. Pauli bestemt også er et besøg værd.

Find din billet til Hamburg

Køb og bestil

Du kan købe din billet online døgnet rundt

Eller hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 mandag-fredag kl. 8-18, samt lørdag og søndag kl. 8-15. Du kan også købe din billet i DSB Salg & Service Udland på stationerne. 

Tjek altid din rejseplan inden afrejse

Da der er mange sporarbejder i både Danmark og Tyskland, kan der være ændringer i din rejseplan. Derfor anbefaler vi, at du tjekker rejsetider, før du tager af sted.

 1. Indtast fra- og til destinationerne og afgangsdato og -tid
 2. Klik 'Find rejse og pris'
 3. Vælg den afgang du har købt billet til
 4. Klik på 'Rejseplan detaljer'
 5. Vælg 'Vis rejseplanen'

Find din rejseplan

Spørgsmål og svar

 • Billetter til udlandet er inddelt i 3 billettyper:

  • Non Flex: Billetten kan ikke tilbagebetales
  • Mid Flex: Billetten kan normalt ikke tilbagebetales, da det oftest er et DSB Orange Europa produkt
  • High Flex: Billetten kan tilbagebetales, da det oftest er et fuld pris produkt. Bemærk dog, at det ikke er gældende for Print Selv billetter til rejser i forbindelse med Sverige.

  Klik her for at finde din Print Selv-billet og søge om tilbagebetaling. Alt du skal bruge er dit bookingnummer (DNR) og din e-mailadresse.

 • Normalt er det kun tilladt at medbringe bagage, som du let selv kan bære. Håndbagage, hvis mål ikke overskrider 100 x 60 x 30 cm, skal placeres over eller under din plads eller på de indrettede bagageområder. Det er tilladt at medbringe 3 stk. håndbagage pr. person. Større ting som ski, barnevogne og store musikinstrumenter kommer kun med, hvis der er egnede pladser i toget. 

 • Det er ikke muligt at medbringe cykler i EuroCity og InterCityExpress togene mellem Danmark og Tyskland. Du kan dog tage din cykel med i visse InterCity tog, hvor der er plads på hele strækningen. I flere nationale InterCity og Regional tog kan det være nødvendigt at reservere plads til din cykel.

  Du kan bestille din cyklepladsbillet til udenlandske tog 92 dage før afrejsen, og 60 dage før på den danske strækning af din rejse.

  Ring til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på København H, Københavns Lufthavn (CPH Airport), Odense eller Aarhus H.

 • Skal du have barnevogn med i EuroCity og InterCityExpress, skal den kunne foldes sammen og tages med som håndbagage. Det er gratis at medbringe barnevognen som håndbagage. I internationale tog kan der ikke reserveres plads til en barnevogn. Der findes 4 familiepladser i InterCityExpress, hvor det er muligt at have én barnevogn stående, forudsat denne plads ikke er optaget af bagage eller andre passagerer. I EuroCity er der plads til 2 barnevogne i flexrummet.

 • Du må som udgangspunkt tage 1 hund med på rejsen. Der kan i de enkelte lande være varierende regler for hunde afhængigt af togtypen. For rejse med hund til Tyskland gælder det: Hvis det er en lille hund, du kan have I en taske på skødet, kan den køre med på din billet. Er det en større hund, skal den sidde på gulvet, og du skal huske at købe en billet til den hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller henvend dig i DSB Salg & Service Udland på stationerne. I udlandet skal din hund desuden bære mundkurv på rejsen. Henvend dig til DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18, hvis du er i tvivl om du må tage din hund med på rejsen.

 • Bestilling og køb af billetter til udlandet kan normalt tidligst ske 92 dage før rejsen.

  Skal I rejse mere end 5 personer, så kontakt DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller DSB Salg & Service Udland på København H, Københavns Lufthavn (CPH Airport), Odense eller Aarhus H.

  Indeholder din rejse et nattog (CNL eller EN) gennem Tyskland, eller et højhastighedstog eller nattog i Sverige, er det muligt at købe 121 dage før rejsen. Kontakt DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 for bestilling af liggeplads eller sovevogn.

 • Vi sælger internationale togbilletter til destinationer i følgende lande via DSB Netbutik Udland:

  Via DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 kan du desuden købe din rejse til disse destinationer: London, Paris og destinationer i Norditalien.

  *Print Selv til Øresundstog kræver, at man rejser til/fra en station udenfor Hovedstadsområdet

 • Rejser du på 1. klasse til Tyskland, får du mere benplads og bredere sæder. Der er som reglen også mere ro på 1. klasse.
  I toget er der gratis aviser, og du kan med din DSB billet til 1. klasse afhente en gratis kop kaffe eller te hos DSB 7-Eleven på stationen.
  En billet til 1. klasse giver også adgang til DSB 1’ Lounges i Aarhus, Odense og København H. Yderligere har du med en billet til 1. klasse adgang til DB Lounge på de større tyske stationer, som fx Hamburg, Berlin, Bremen, Køln, Frankfurt og München.

   

 • Du kan købe Interrail Pass (ung, voksen eller senior) til de fleste lande i Europa. Her hjælper vi med pladsbillet til den sammenhængende rejse til/fra Danmark. For øvrige pladsreservation til rejsen henvises der til at købe pladsbilletter i de lande, hvor rejsen foretages. Bestil hos DSB Kundecenter Udland på 70 13 14 18 eller i DSB Salg & Service Udland på stationerne.