Göteborg

Tag toget til storbyen Göteborg – billige billetter med SJ Orange Sverige

Tag toget til storbyen Göteborg – billige billetter med SJ Orange Sverige
  • Flere daglige afgange til Göteborg

  • Rejsetid på ca. 3 timer fra København H og ca. 7 timer fra Aarhus

  • Spar mange penge med SJ Orange Sverige

  • Børn kan rejse med for 0 kr. Se rejsebetingelser

  • Slap af, mens du nyder turen over vandet

Vælg selv blandt de mange daglige afgange til Göteborg

Du kan nemt rejse til Sveriges næststørste by Göteborg fra Aarhus og København, da der er mange daglige afgange. Det er nemt at komme både til og fra byen. Du bestemmer selv, hvornår på dagen du vil rejse. Toget er perfekt til turen over Øresund, uanset om du skal på ferie eller bare en kort visit.

Find din afgang

Find de billige billetter i god tid

Der er penge at spare, hvis du er ude i god tid med billetterne samt hvis du er fleksibel ifm. rejsetidspunktet. Med SJ Orange Sverige kan du finde ekstra billige billetter. Du kan tage op til to børn/børnebørn under 16 år med på din billet – du skal kun betale for deres pladsbillet.

Find billige togbilletter

Til Sveriges næststørste by på lige over 3 timer

Hopper du på toget i København, kan du være i Göteborg efter bare 3 timer og 13 minutter. Efter to hurtige skift i Københavns Lufthavn og Malmö er du klar til at opleve de mange spændende ting, som Göteborg har at byde på. Byen er Sveriges næststørste, og har et rigt kultur- og natteliv samt en imponerende forlystelsespark ”Liseberg”. 

En smuk tur gennem vand og idyllisk natur

Når du rejser med toget til Sverige, kommer du en tur over smukke Øresund. Der er også flot natur på strækningen i både Danmark og Sverige på alle tider af året. Du får rig mulighed for at nyde de idylliske landskaber i toget, når du bare skal koncentrere dig om den behagelige tur og slappe af.

Få en lækker fika i byens ældste kvarter

Det gamle kvarter med karakteristiske svenske træhuse og brosten oser af hygge. I den hyggelige bebyggelse er der mange spændende specialbutikker, caféer og restauranter. Det er et oplagt sted at få sig en fika, som er svensk for en kop kaffe med brød eller kage til – eksempelvis den berømte kanelbolle.

Forkæl ganen med mad i verdensklasse

Det er ikke alle, som er klar over, at Göteborg faktisk regnes for en af Europas bedste madbyer. Byen har i 2016 hele syv restauranter, som har fået mindst én Michelin-stjerne. Dine smagsløg får sig også en oplevelse på de små lokale spisesteder, der serverer lækker lokal fisk og økologiske grøntsager.