DSB 1' Regional Tillæg i DSB app

Rejs ekstra godt i regionaltoget

Rejs ekstra godt i regionaltoget

Til dig, der:

 • Allerede har kort til DSB Standard (fx Pendlerkort eller Rejsekort) og primært rejser med Regionaltog

 • Primært har behov for DSB 1' i regionaltog (Re)

Fordele:

 • Få fast lav pris på 450 kroner for 30 dage. Ønsker du en længere periode er prisen 15 kr. per dag

 • Fri adgang til DSB 1' kupe i regionaltoge

 • Rejser du til eller fra en station med en 7-Eleven kiosk, kan du få en kop kaffe/te eller en kildevand

 • Adgang til DSB 1' Lounge i København, Aarhus og Odense

Begrænsninger:

 • DSB 1’ Regional gælder kun til DSB 1’ i regionaltog (Re) ikke IC og IC lyn

 • Der er ikke forplejning i regionaltog, men alene mulighed for en plads på DSB 1' 

Rejs på DSB 1' og gør rejsetid til arbejdstid

 • DSB 1' Regional Tillæg kan købes i DSB app, i DSB Salg & Service eller 7-Eleven på stationerne. Bemærk dog, at det kun er i DSB app, at du har mulighed for at købe det rene tillæg. Køber du i DSB Salg & Service, skal du samtidig købe et Pendlerkort.
 • I DSB app kan du købe DSB 1’ Regional Tillægskort og selv vælge, om du samtidig vil købe Pendlerkort (fx hvis du rejser på andet kort til DSB Standard). Du kan købe fra 30 til 59 dage ad gangen mellem to zoner. 

Der er flere muligheder – og de afhænger af hvilke zoner du ønsker at rejse imellem - og om du fx kun ønsker at benytte DSB 1’ i Regionaltog. Du kan købe et tillæg til DSB 1’ Regional, hvor prisen er en fast pris på 450 kr for 30 dage, uanset hvor langt du rejser med regionaltoget (ikke til InterCity og InterCityLyn). Du skal huske at have et gyldigt kort til Standard (fx Rejsekort pendlerkort eller DSB Pendlerkort) for at kunne anvende Tillæg til DSB 1’  eller DSB 1´ Regional, når du rejser. 

Du kan få tillæg til DSB 1’ i DSB tog mellem to zoner i hele landet, hvor prisen er en fast pris for 30 dage, uanset hvor langt du rejser. Du har frit valg mellem alle togtyper.

Få kaffe, inden du stiger på toget

Med DSB 1' kan du få en kop kaffe/te eller en ½l kildevand, hvis du rejser til eller fra en station med en 7-Eleven kiosk. Du skal blot vise din billet til DSB 1', så får du kaffe/te eller ½l kildevand uden betaling.

Søg på alle stationer og se åbningstider for 7-Eleven

Spørgsmål og svar

 • Rejsekort personligt, flex eller anonym
  Har du et rejsekort personligt, flex eller anonym, kan du indstille dit rejsekort for:

  • En enkelt rejse eller
  • Permanent så du betaler tillæg for DSB 1'

  Hvis du  på en enkelt rejser, kører med InterCity, InterCity-lyn , eller har en rejse der kombinerer Regionaltog med IC- eller IC-lyntog, koster en opgradering til DSB 1' på dit rejsekort 180 kr. pr. rejsevej uanset rejselængde.

  Rejser du udelukkende med Regionaltog, og ønsker at rejse på DSB 1' på en enkelt rejse, skal du købe en DSB 1' Regional tillægsbillet i DSB Salg & service eller i 7-Eleven på DSB stationer. DSB 1' tillægsbilletten til Regionaltog koster 40 kr.

  Ønsker du at rejse med DSB 1' Regionaltog på flere rejser inden for en samlet periode, har du også mulighed for at tilkøbe et tillægskort til DSB 1' Regional (minimum 30 dage) i DSB app

  Husk, at checke ind på dit rejsekort, da tillægget kun gælder sammen med dit rejsekort.

  Rejsekort pendlerkort

  Du kan købe Rejsekort pendlerkort til  DSB 1' Regionaltog.

  Det er ikke muligt at købe rejsekort pendlerkort til DSB 1', som gælder til alle tog. Ønsker du at rejse med fx InterCity har du mulighed for at tilkøbe et tillægskort til DSB 1' (minimum 30 dage) i DSB app. 


  Sammenlign priser i rejseplanen

 • Prisen for tillæg til DSB 1' eller DSB 1' Regional er ens for voksne og børn uanset alder. Det betyder, at et barn, der rejser med en voksen, skal købe et tillæg. DSB 1' Regional koster 40 kr. og DSB 1', der gælder til alle tog, koster 180 kr. – uanset hvor langt du rejser.