DSB 1' Pendlerkort, voksen

Et personligt Pendlerkort til dig, der gerne vil nyde rejsen på DSB 1’

DSB 1' Pendlerkort til dig, som ønsker ekstra service og mulighed for fordybelse

Til dig, der:

 • Ønsker ekstra service og mulighed for fordybelse

 • Rejser i fast dagligdag på samme strækning

Fordele:

 • Rabat til dig, der rejser meget

 • Tryghed med en fast pris hver måned

 • Altid gyldig billet, uanset hvor meget du rejser

 • Køb Pendlerpladsbillet til 10 kr. 

 • Du kan købe nemt og hurtigt i DSB app

 • Kildevand, te og kaffe samt lidt sødt er med i prisen

 • Adgang til DSB 1' Lounge i København, Aarhus og Odense

Køb af DSB Pendlerkort på DSB 1'

Når du skal købe et DSB Pendlerkort til DSB 1', kan du gøre det nemt og hurtigt i DSB app.

Fornyelse af DSB 1' Pendlerkort

 • Forny kortet i DSB app
  Efter du har købt Pendlerkort i DSB app, kan du forny direkte i app'en. Bemærk at det kun er muligt at forny et kort købt i DSB app - du kan ikke forny et kort købt i andre kanaler i DSB app.

Spørgsmål og svar

 • Rejser du mellem 2 og 8 zoner lokalt på Sjælland, Lolland/Falster og Møn, kan du købe et Pendlerkort, som gælder til de zoner du har valgt. Du kan rejse frit inden for de valgte zoner i gyldighedsperioden. Læs mere om Pendlerkort til 2-8 zoner.

  Rejser du 9 zoner eller mere lokalt på Sjælland, Lolland/Falster og Møn, kan du købe et Pendlerkort til den strækning du benytter. Kortet udstedes mellem 2 faste destinationer (fx mellem København og Næstved) og gælder til alle naturlige rejseveje mellem de 2 steder inden for gyldighedsperioden. Læs mere om Pendlerkort til 9 zoner og mere.

  Rejser du over Storebælt, kan du købe et DSB Pendlerkort, som gælder til de zoner du har valgt i din gyldighedsperiode. Læs mere her.  

  Rejser du i Jylland og på Fyn, kan du købe et Pendlerkort, som gælder til de zoner du har valgt i forhold til din naturlige rejsevej. Du kan frit rejse med bus og tog inden for de valgte zoner i gyldighedsperioden. Læs mere her.

  Hvis du arbejder i en virksomhed, kan det være, den har en aftale om, at du som medarbejder kan købe et såkaldt Erhvervskort. Erhvervskortet er egentlig et Pendlerkort. Eneste forskel for dig er, at du betaler kortet fra din bruttoløn. Du betaler dermed ikke skat af beløbet. På den måde kan du som medarbejder spare penge på dit månedskort i forhold til, hvis du selv skulle købe det. 

 • Pendlerkort på pap er forbundet med udfordringer ved mistet kort, hvorfor vi anbefaler dig at købe dit pendlerkort på app eller rejsekort, hvor vi meget bedre kan hjælpe dig, hvis du mister din telefon eller dit rejsekort.

  Hvis du køber dit pendlerkort på pap, kan vi kun hjælpe dig med erstatningskort, hvis du køber det i DSB Salg & Service på København H, Aarhus H eller Odense station. Her kan du få erstatningskort, hvis du køber dit kort for mindst 60 dage ad gangen, og henvender dig der, hvor du har købt det. Her kan du også få erstatningskort, hvis dit kort gælder for under 60 dage, men har en værdi over 1.000 kr., og du selv ved udstedelsen beder om at få taget en kopi af det. Erstatningskort udstedes kun på disse tre stationer, og det koster 100 kr. i gebyr at få udstedt et erstatningskort.

 • Den naturlige rejsevej baserer sig på den strækning, du slår op i rejseplanen, som viser den bedste måde at rejse på ift. din søgning.

  På mange søgninger er der flere naturlige rejseveje at vælge mellem, du skal vælge den strækning, der passer bedst til dit rejsebehov, når du bestiller dit pendlerkort. Bemærk, fra 18. marts er dit pendlerkort gyldigt til både bus og tog, på alle rejseveje.

 • 'Naturlig rejsevej' i forbindelse med køb af pendlerkort, betyder for dig, at der kan være flere naturlig rejseveje at vælge i mellem, når du skal købe dit pendlerkort.
  I de tilfælde hvor du kan vælge mellem flere naturlig rejeveje, anbefaler vi dig at vælge den dyreste, da du automatisk vil få de billigere rejsevej med uden ekstra beregning. Det betyder, at du vil få et pendlerkort med gyldighed til at rejse flere veje mellem din A og B destination.

 • Vi anbefaler dig, at du altid laver en søgning både fra A til B og den omvendte søgning fra B til A, da der kan være forskel på de rejseveje og dermed zoner, der kommer frem.
  Hvis der er forskel på, hvilke naturlig rejseveje og dermed hvilken pris og zoner, som du får tilbudt, skal du vælge den rute, som passer dig bedst. Du bestemmer helt selv, om kortet skal gælde fra A til B eller fra B til A, og hvis der tildeles ekstra zoner ved at vende relationen om, så anbefaler vi dig, at du gør det. 

 • Når du fremsøger rejser i grænseområdet mellem NT og Midttrafik eller mellem Midt- og Sydtrafik, forsøger rejseplanen at give dig mest mulig gyldighed, inden for den relation du har søgt på.

  Det betyder blandt andet, at det kan være givtigt at søge mellem nogle byer kun beliggende i Midttrafiks område og se på zonekortet, om du også kan få din ønskede destination i enten NT eller Sydtrafik med i gyldigheden på kortet.

  Men det kræver, at du prøver dig frem med nogle forskellige A-B destinationer i Midttrafiks område. Husk at kigge på zonekortet hver gang, så du sikrer dig at du får hele den ønskede strækning med på dit pendlerkorts gyldighed.