CityPass til Hovedstadsområdet

Billet til Hovedstadsområdet, der gælder til et ubegrænset antal rejser, indenfor 24 eller 72 timer, med bus, tog og Metro i det centrale København og Amager.

Til dig, der:

 • Er turist i Danmark og skal rejse med tog, bus og Metro i det centrale København og på Amager

 • Rejser flere gange med tog, bus og Metro indenfor en begrænset tidsperiode på 24 eller 72 timer

Fordele:

 • Ubegrænset rejse i den valgte tidsperiode, 24 eller 72 timer i det centrale København og på Amager. Det svarer til zonerne 1, 2, 3 og 4 i Hovedstadsområdet.

 • CityPass gælder også til Københavns lufthavn, Kastrup

 • Billetten kan købes til voksne og børn (halv pris)

Begrænsninger:

 • Du kan rejse i zonerne 1, 2, 3 og 4 i Hovedstadsområdet. Rejser du udenfor, skal du have en supplerende billet, f.eks. en Standardbillet, der kan købes i DSB Billetautomaten på stationen 

Kør ubegrænset med tog, bus og Metro i centrum af København og til lufthavnen. Billetten fås som mobilbillet via app’en ’Mobilbilletter’. 

Køb CityPass som mobilbillet

Du kan bestille, betale og modtage billetten på din mobiltelefon via app’en Mobilbilletter. Dit CityPass er gyldigt, når bestilling er gennemført.

Køb CityPass via ’Mobilbilletter’ med iPhone 
Køb CityPass via ’Mobilbilletter’ med Android 

Spørgsmål og svar

 • Du kan købe CityPass på 2 måder:

  1. Som mobilbilet (via app eller på nettet): Download app’en: Mobilbilletter eller se på www.citypass.dk. Billetten hentes direkte i app’en eller sendes som en sms til dit mobilnummer. Gyldigheden starter, når bestilling er gennemført.

  2. I DSB Salg & Service på stationerne i det centrale København og i Københavns Lufthavn samt i billetautomaterne på stationerne og Metrostationerne

Læs mere om CityPass til Hovedstadsområdet