CityPass til Hovedstadsområdet

Billet til Hovedstadsområdet, der gælder til et ubegrænset antal rejser, indenfor 24, 48, 72 eller 120 timer, med bus, tog og metro i det central København og Amager.

Til dig, der:

 • Er turist i Danmark og skal rejse med tog, bus og metro i det centrale København og på Amager

 • Rejser flere gange med tog, bus og metro indenfor en begrænset tidsperiode på 24, 48, 72 eller 120 timer

Fordele:

 • Ubegrænset rejse i den valgte tidsperiode, 24, 48, 72 eller 120 timer i det centrale København og på Amager. Det svarer til zonerne 1, 2, 3 og 4 i Hovedstadsområdet.

 • CityPass gælder også til Københavns Lufthavn (CPH Airport)

 • Billetten kan købes til voksne og børn (halv pris)

Begrænsninger:

 • CityPass er kun gyldig til standard rejser

 • Du kan rejse i zonerne 1, 2, 3 og 4 i Hovedstadsområdet. Rejser du udenfor, skal du have en supplerende billet, f.eks. en Standardbillet, der kan købes i DSB Billetautomaten på stationen 

Med et CityPass bliver det nemmere for dig at komme rundt i det central København med kollektiv transport.

Et CityPass giver dig nemlig mulighed for at rejse ubegrænset med bus, tog og metro i zone 1-4. Så kan du ubekymret rejse rundt i byen, uden at skulle tænker på at købe ny billet hver gang du skal videre.

Du kan købe et CityPass til zone 1-4, der gælder i henholdsvis 24, 48, 72 og 120 timer.

Du kan rejse inden for det lyserøde område på kortet med et CityPass

Hvad koster et CityPass?

Der er flere fordele ved et CityPass, end at kortet gør det nemt og bekvemt at komme fra A til B. Der er nemlig også mange penge at spare, hvis du skal meget rundt i byen under dit ophold. Et CityPass til 24 timer koster 80 kroner, og børn får billetten til halv pris. For 72 timer er prisen 200 kroner. Normalt koster en billet til to zoner 24 kroner, mens en rejse på fire zoner koster 48 kroner. Der skal med andre ord ikke mange ture til, før dit CityPass har betalt sig hjem.

Hvor kan jeg købe et CityPass?

Du kan købe dit CityPass online, som SMS-billet eller som fysisk billet. CityPass til 24, 48, 72 og 120 timer kan købes i DSB- og Metro-automater på stationerne, DSB Salg og Service på Københavns Hovedbanegård, i DSB 7-Eleven-butikker i Hovedstadsområdet, på dinoffentligetransport.dk og i DOT mobilbilletter App.

Hvis du vil købe dit CityPass via SMS, skal du sende teksten “CityPass 24” eller “CityPass 72” til 1415 - afhængigt af antallet af døgn, du skal bruge. Tilføj et “b”, hvis billetten er til et barn. Bemærk, det er ikke muligt at købe et CityPass til 48 eller 120 timer på SMS.

Du skal ligeledes være opmærksom på, at du ikke kan købe billet via SMS, hvis du har:

 • En mobiltelefon, der er spærret for køb via SMS (indholdstakserede SMS’er)
 • En telefon med udenlandsk abonnement
 • En telefon med Telia-taletidskort. Visse mindre teleselskaber kan desuden være undtaget (Tag kontakt til dit teleselskab, hvis du er i tvivl)
 • Et taletidskort med en saldo under det beløb, du vil købe billet for

En god huskeregel er altid at have strøm på telefonen, hvis du vil undgå en kontrolafgift.

Du kan også købe dit CityPass som fysisk billet i automaterne på alle tog- og metrostationer - inklusiv Kastrup Lufthavn. Derudover kan du købe dit CityPass i billetsalget på Københavns Hovedbanegård og i Københavns turistinformation.

Køb CityPass som mobilbillet

Du kan bestille, betale og modtage billetten på din mobiltelefon via app’en Mobilbilletter. Dit CityPass er gyldigt, når bestilling er gennemført.

Køb CityPass via ’Mobilbilletter’ med iPhone 
Køb CityPass via ’Mobilbilletter’ med Android 

Spørgsmål og svar

 • Du kan købe CityPass på 2 måder:

  • Som mobilbilet (via app eller på nettet): Download app’en: Mobilbilletter eller se på www.citypass.dk. Billetten hentes direkte i app’en eller sendes som en sms til dit mobilnummer. Gyldigheden starter, når bestilling er gennemført.
  • I DSB Salg og Service på Københavns Hovedbanegård, 7-Eleven på DSB stationer i hovedstadsområdet, samt i billetautomaterne på DSB stationer og metrostationer i hovedstadsområdet.

Læs mere om CityPass til Hovedstadsområdet