Rabat på entré

- opret en gratis profil og få minimum 20% rabat

Tag på museum med DSB Plus

Findes der noget bedre end en god historie? Sådan en fortælling, der underholder og opklarer, og som samtidig kan få dig til at drømme dig hen til en anden tid. Nej, vel? Hos DSB har vi også noget særlig godt at fortælle dig, der er DSB Plus medlem. Er du eksempelvis til familiesjov i det fri eller en interessant rundvisning på et museum, giver vi dig løbende gode tilbud på oplevelser på landets mest spændende museer.

Tog er noget, der fascinerer både store og små, og på Danmarks Jernbanemuseum i Odense kan hele familien tage oplevelsen med tog til helt nye højder. Her kan du nemlig gå på opdagelse i den danske jernbanehistorie – rejs blandt andet som datidens velhavende på 1. klasse eller oplev de unges kaotiske Interrail-rejser. Du kan endda fuldende den ultimative tog-dag ved at rejse med DSB til stationen i Odense, der ligger kun to minutters gang fra museet.

Det er ganske gratis at oprette sig som DSB Plus medlem – få adgang til alle fordele og rabatter med det samme ved at klikke her. Log ind og spar helt op til 25% på indgangsbilletten til dit næste museumsbesøg.

Store besparelser på entréen til udvalgte museer i Danmark

Selvom vi hos DSB nok mest er kendt for vores billige priser på tog, er tilbud på andre familieoplevelser efterhånden også blevet en del af vores attraktive sortiment. 

Hvis du er til historier, der foregår til vands frem for til lands, er M/S Museet for Søfart nok det helt rigtige sted for dig. Museet, der har vundet en række internationale priser for både udstillinger og arkitektur, giver et fascinerende indblik i Danmarks rolle som førende søfartsnation igennem tiderne. De voksne kan eksempelvis opleve museets maritime samling, mens de mindste kan stå ansigt til ansigt med en torpedo eller få en ægte sømandstatovering.

Som DSB Plus medlem starter den gode tur allerede i toget. Foruden de store besparelser på entréen til et stort udvalg ag danske museer kan du blandt andet også spare penge på udvalgte varer i 7-eleven på stationerne. Trænger du eksempelvis til morgenkaffe - eller er du sulten efter en sandwich – får du rabat, når du viser dit Fordelskort, som du får tilsendt på sms.