Billet-lotteriet

Deltag i Billet-lotteriet, når du køber billetter og kort med din DSB Plus profil

Med Billet-lotteriet har du mulighed for vinde togbilletter til lige derhen, du ønsker

DSB binder landsdelene sammen med toget, og vi vil gerne gøre, hvad vi kan for at bringe danskerne tættere på deres familier og venner.   

Derfor giver vi med Billet-lotteriet mulighed for at deltage i lodtrækningen om 5 x 2 fribilletter (Standard) til DSB hver måned.

Du vælger selv, hvor i Danmark du vil rejse hen, om du vil bruge billetterne til at komme frem og tilbage, eller om du vil tage en anden med på rejsen.

Vi har spurgt danskerne, hvem de gerne ville være mere sammen med. 30 % vil gerne være mere sammen med deres forældre. 29 % med deres børn. Og 19 % med børnebørnene. Læs mere om undersøgelsen her     

Sådan deltager du i Billet-lotteriet

Du skal have en DSB Plus profil og have givet samtykke til at modtage nyhedsbreve og tilbud.

Vi trækker lod blandt alle, der er logget ind på deres DSB Plus profil, og har købt billetter eller kort i DSB app eller på dsb.dk d. 10 hver måned. Så husk at logge ind, når du køber dine billetter og kort.

Jo flere billetter og kort du køber i løbet af måneden, jo større vinderchancer. Vinderne offentliggøres på dsb.dk/plus og kontaktes direkte.

Se tidligere vindere her

Via elektronisk post, herunder e-mail, sms og apps, brev, pakkefyld og/eller telefonisk henvendelse.

Det skal du være opmærksom på: Køb betalt med faktura (erhvervskunder) og køb af billetter til udlandet er ikke inkluderet i lodtrækningen. Konkurrencen afholdes af DSB Plus, som drives af DSB, Telegade 2, 2630 Høje Taastrup. Konkurrencen løber fra 1. april til 31. maj 2020. For at deltage i lodtrækningen skal du have en DSB Plus profil og give samtykke til, at DSB Plus må sende nyhedsbreve og tilbud. Du deltager i konkurrencen ved at logge ind med din DSB Plus profil og foretage køb af kort eller billetter på dsb.dk eller i DSB app. Månedens fem vindere findes ved tilfældig lodtrækning, uanset hvilket produkt der er købt (erhvervskøb betalt med faktura og billetter til udlandet er ikke inkluderet). Har du købt billetter og kort flere gange i løbet af en kalendermåned øges dine vinderchancer.  Præmien består af 2 fribilletter til DSB. Fribilletterne kan anvendes til en valgfri strækning med DSB tog i Danmark. Præmiens værdi afgøres af hvilken strækning, som der anvendes (estimeret op til 1.000 kr.) Præmien sendes med posten til vinderne. Der sendes kun til adresser i Danmark. Præmien udleveres ikke til personer under 18 år, før DSB modtager samtykke fra vindernes forældre eller værge. Ansatte hos DSB samt medlemmer af deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter. Vinderne trækkes senest d. 10. i den efterfølgende måned og kontaktes direkte på mail (vi anvender den mailadresse, som er oplyst på din DSB Plus profil). Såfremt vinderen ikke svarer på henvendelsen indenfor fem dage efter første kontaktforsøg, frafalder retten til præmien. Vinderne offentliggøres på dsb.dk/plus medio måneden. Du giver ved deltagelse i konkurrencen accept af konkurrencebetingelserne. DSB Plus forbeholder sig retten til når som helst, at indstille eller ændre konkurrencens vilkår, præmie og periode.