Togbus mellem Vallensbæk og Åmarken

Togbus mellem Vallensbæk og Åmarken

Vær opmærksom på, at indholdet på denne side kan være uaktuelt.
25. oktober 2007 kl. 13:56

København 18. oktober 2007


Banedanmark er i øjeblikket i gang med den sidste fase af den store sporombygning på Køge Bugtbanen. Når de nye spor har været i brug i noget tid, skal de justeres for at sikre, at de ligger optimalt.


I weekenden 26. – 28. oktober justeres sporene mellem Åmarken og Vallensbæk, og der er derfor ændringer for linje A og E.


Sådan kører S-togene


• Linje A kører hvert 20. minut mellem Farum og Køge efter en særlig køreplan. Linje A standser ikke mellem Åmarken og Vallensbæk
• Linje E kører kun mellem Hillerød og København H i de normale minuttal.
• Da ingen S-tog standser mellem Åmarken og Vallensbæk kører der Togbus til Friheden, Avedøre og Brøndby Strand.


Sporarbejdet påvirker ikke de andre linjer.


Længere rejsetid
Ændringerne betyder, at der desværre kan være længere rejsetid. Vi anbefaler derfor, at du tager af sted i god tid.Information til passagererne
Du kan se DSB S-tog´s særlige køreplaner i informationsfolderen, der ligger i alle billetsalg og Kort & Godt. Du kan også finde folderen i mange af S-togene eller på www.dsb.dk/trafikinfo.
Du kan desuden få råd og vejledning undervejs ved at ringe til DSB´s servicetelefon på perronen eller ved at ringe på telefon 70 13 14 15.
Læs mere om sporarbejdet på Køge Bugtbanen og om arbejdet på broen over Valby Langgade på Banedanmarks hjemmeside www.banedanmark.dk.Yderligere oplysninger


• DSB S-tog a/s Trafikinformation, Afdelingschef Charlotte Koch-Pedersen, telefon 33 54 09 23.


• Banedanmark, Trafikstyringschef Claus B. Christiansen, telefon 26 73 27 55.


Uden for almindelig kontortid kontaktes DSB´s pressevagt på telefon 33 54 22 00 og Banedanmarks pressevagt på telefon 82 34 13 13.