Ud og se i hele landet for højst 99 kr.

Vær opmærksom på, at indholdet på denne side kan være uaktuelt.
27. juli 2016 kl. 09:43

Sommerens rejselyst kan fortsætte, når kunderne i DSB fra den 15. august og frem til den 15. september kan rejse på Orangebilletter til max. 99 kr. i denne periode. Uanset hvor lang togturen er.

”Sommerens største sporarbejder er slut, der resterer stadig nogle, der er mindre i omfang. Det fejrer vi med en max pris på 99 kr. for vores Orangebilletter, så kunderne kan rejse billigt på kryds og tværs af landet i den måned,” siger Aske Wieth-Knudsen, der er chef for Forretningsudvikling i DSB.

Orangebilletterne til max. 99 kr. kan købes i perioden fra den 1. august til den 12. september og gælder til rejser i perioden fra den 15. august til den 15. september. Der kan medbringes to børn under 12 år gratis på en Orange-billet. Til gengæld kan den type billetter ikke ændres eller tilbagetales, og den er kun gyldig til den valgte rejsedag og afgang.

”Det er bare med at få planlagt en rejse og komme af sted, så de gode venner og familien langt væk kan få besøg, mens priserne er sat ned,” siger Aske Wieth-Knudsen.

Orangebilletterne er til rejser på tidspunkter, hvor der er bedre plads i togene. Det vil typisk sige uden for myldretiderne, så jo tidligere billetten bliver bestilt, desto flere muligheder er der at vælge imellem. Det gælder også for billetterne til sensommerudsalget.

Billetterne kan købes på dsb.dk og i DSB App.