Tre gratis ture med S-toget i sommervarmen

15. juni 2018 kl. 09:00

DSB forærer denne sommer tre rejser til S-toget til alle kunder, der er tilmeldt DSB Plus. Med de tre gratis S-togsrejser kan man tage toget til eksempelvis en af sommerens mange koncerter, fester eller ud for at se nærmere på nogle af hovedstadsområdets mange seværdigheder.

”Kunderne bruger flittigt S-toget, når de skal i skole og på arbejde, men de glemmer lidt, at S-toget også kan køre til fritidens mange ture og aktiviteter. Det håber vi, at de gratis rejser kan erindre kunderne om,” siger underdirektør i DSB Kommerciel, Aske Wieth-Knudsen og tilføjer:
”Til daglig ruller S-togene flere gange i timen, og natten efter henholdsvis fredag og lørdag kører der faktisk også S-tog to gange i timen. Så toget kan også køre de forlystelsessyge hjem igen.”

Nuværende DSB Plus kunder får automatisk tilbuddet om at modtage de tre gratis ture som SMS-klippekort. Kunder, der ikke er DSB Plus medlemmer, kan tilmelde sig ordningen og modtage klippene og få adgang til andre fordele som for eksempel download af e-bøger og magasiner til rejserne med toget.

Klippekortet kan modtages i perioden fra den mandag den 18. juni til og med søndag den 8. juli. Der kan rejses på de tre mobilbilletter frem til den 31. august.

Læs mere om DSB Plus og om de gratis sommerrejser med S-toget