Tag toget til Roskilde Festival

Tag toget til Roskilde Festival

Vær opmærksom på, at indholdet på denne side kan være uaktuelt.
20. juni 2016 kl. 14:22

Snart lyder der igen musik i Roskilde og mange musik-glade mennesker har kurs mod festivalpladsen. Derfor har DSB i samarbejde med Roskilde Festival igen sat Festivaltog ind, der kører fra stationen i Roskilde og ud til festivalpladsen – og retur.

En tur med Festivaltoget koster 25 kr. hver vej, og billetterne kan købes af personale fra Roskilde Festivalen ved Festivaltoget enten på Roskilde station eller på festivalpladsen. Togene kører i dagene mellem den 25. juni til og med den 3. juli to gange i timen mellem Roskilde Station og Roskilde Festivals egen station ved Camping West.

”Festivaltoget skal nok tage mange festivalgæster med frem og tilbage. For de festivalgæster, der skal rejse videre ud i landet, så er det altid en god ide at tjekke Rejseplanen inden. Og hvis man ved, hvornår det er tid til at vende hjem, så er det en god ide at sikre sig en pladsbillet,” siger DSB’s informationschef, Tony Bispeskov.

For rejsende fra Københavns Lufthavn, Københavns Hovedbanegård eller Valby station er det muligt at købe en Kombibillet, der også gælder til Festivaltoget for maks. 95 kr.

Fra sent lørdag aften den 2. juli og op ad dagen søndag den 3. juli vil der være Festivaltog, der kører helt til København. Her skal de rejsende sikre sig, at de har købt billet til hele turen ind til København.

Læs mere om togtrafikken i forbindelse med Roskilde Festivalen