Stor efterspørgsel på turen hjem til jul

Vær opmærksom på, at indholdet på denne side kan være uaktuelt.
20. december 2017 kl. 11:29

Der er stadig pladser at finde på togene på de store julerejsedage den 22. og 23. december. Men især på de lange strækninger mellem København og f.eks. Struer, Sønderborg eller Frederikshavn er flere afgange ved at være udsolgte. DSB har derfor indsat ekstra afgange fra København mod Fyn og Jylland.

”Der er rift om billetterne for at komme frem til jul og især for de rejsende, der skal ud på de lange strækninger, er der flere afgange, der er ved at være godt fyldt op. Vi skal nok få plads til alle, men det er en god ide at få købt pladsbilletten og sikre sig en plads,” siger Tony Bispeskov, der er informationschef i DSB.

Der er indsat følgende ekstra afgange fra København H mod Aarhus: Fredag den 22. december kl. 12.20 og kl. 13.05 og lørdag den 23. december kl. 13.20. Desuden har flere af de mest populære afgange fået tilføjet ekstra vogne og et par afgange fra Københavns Lufthavn, der plejer at stoppe i Odense fortsætter hele vejen til Aarhus, så alle kan nå frem til jul.

”Mit råd til kunderne er; se at få købt pladsbilletter nu for at undgå for meget julestress, så du ved, at der er plads til dig og dine pakkenelliker,” lyder opfordringen fra Tony Bispeskov.

Find pladsbilletten på DSB.dk, i DSB App og i billetautomaterne.