Sølvgade 40 er nu solgt

Sølvgade 40 er nu solgt

Vær opmærksom på, at indholdet på denne side kan være uaktuelt.
24. juni 2013 kl. 12:40

DSB’s tidligere hovedkvarter i Sølvgade 40 er nu solgt. Ejendommen har været udbudt til salg i samarbejde med mæglerfirmaet CBRE i mere end et år.  Markedet har haft gode muligheder for at byde ind, og der har været mange interesserede købere.

Ejendomsselskabet Norden afgav i oktober 2012 et bindende købstilbud af Sølvgade 40 til en pris på kr. 280 mio. Tilbuddet var gældende i ni måneder. Der er i de seneste ni måneder arbejdet på at få en højere pris for ejendommen, men det har ikke været muligt, og derfor har DSB valgt at acceptere købstilbuddet. 

”Med det endelige salg af Sølvgade har DSB nået endnu en milepæl i genopretningsplanen "Sundt DSB” og samtidig samlet de fleste administrative aktiviteter i DSB’s nye domicil på adressen Telegade2 i Høje Taastrup”, udtaler Økonomidirektør Jacob Kjær

Godt 1200 administrative medarbejdere er samlet under et tag i Telegade 2 i Høje Taastrup. Der er indgået en lejeaftale med Ejendomsselskabet Norden om leje af den cirka 23.000 m2 store kontorejendom.