Sidste dag med DSB’s papklippekort

Vær opmærksom på, at indholdet på denne side kan være uaktuelt.
12. januar 2017 kl. 00:00

Søndag den 15. januar er det endegyldigt sidste dag, hvor DSB’s gråblå papklippekort kan bruges i togtrafikken. Så slutter en tid med bøjede klippekort, der ved rejsens begyndelse skal klippes i automaten for at være gyldig. I stedet er nye løsninger klar til at erstatte pappet i den kollektive trafik, som eksempelvis DSB’s 10turs kort, der kan købes i DSB’s app.

”DSB’s papklippekort er de sidste i landet, så automaterne vil i den kommende tid forsvinde fra stationerne, og andre løsninger er klar til at tage over. Løsningen med 10turs kort i appen er en af mulighederne, der er taget godt imod fra kunderne,” siger Aske Wieth-Knudsen, der forretningsudviklingschef i DSB Kommerciel.

For de kunder, der ikke har nået at bruge alle klip på deres papklippekort, er der mulighed for at få refunderet de ubrugte klip og klippekort. Det sker ved at udfylde og hente en formular på dsb.dk eller i DSB’s betjente salg, der sammen med de ubrugte klip skal sendes til DSB’s kundecenter.

Læs mere om alternativerne til DSB’s papklippekort samt om refusion af ubrugte klip og klippekort, der fra den 16. januar og frem til august 2019 refunderes gebyrfrit og til seneste pris på dsb.dk.