S-tog lancerer ny musikfestival

S-tog lancerer ny musikfestival

Vær opmærksom på, at indholdet på denne side kan være uaktuelt.
24. maj 2011 kl. 13:51

Med Sounds får København sin første kørende musikfestival. S-tog lancerer i september dette nye tiltag og skaber dermed en unik kulturoplevelse for byens musikelskere. Danmarks største musiknavne er programsat, ligesom upcoming bands får sin egen scene. Billetsalget starter i dag.

Den 10. september har S-tog premiere på Sounds - Københavns største musikfestival. S-tog tager musikelskere rundt til de største og bedste musikoplevelser i byen nemt, hurtigt og billigt.

Allerede nu kan festivalen løfte sløret for et imponerende line-up, der blandt andet tæller Alphabeat, Fallulah, Carpark North og Burhan G, og programmet opdateres løbende med bands og musikere, der alle er fra toppen af den danske musik-superliga.

En unik musikbegivenhed
Koncerterne afholdes ved 5 S-togsstationer rundt omkring i København, og med i billetten følger gratis transport, hvor festivalgæsterne kan køre med S-toget hele dagen fra alle zoner og opleve festivalens forskellige scener.

Med denne anderledes type festival giver S-tog deres kunder mulighed for en unik kulturoplevelse og præsenterer nye sider af København.

“Vi vil gerne vise, at S-tog skaber fantastiske muligheder for, at mennesker kan mødes, og at vi er dem, der samler hovedstadsregionen. Sammen med vores kunder skaber vi oplevelser, og S-tog er meget mere end blot at flytte sig fra et sted til et andet”, siger salgsdirektør i S-tog, Niklas Marschall.

Scenerne, der bliver placeret ved Ny Ellebjerg, Bispebjerg, Nørreport, Vanløse samt Enghave Station, har kapacitet til at rumme mellem 500 og 12.000 publikummer, og vil hver især have deres eget unikke præg.

Morgendagens stjerner
En del af Sounds’ vision for festivalen er også at give plads på scenen til musikere fra det danske vækstlag. Sounds præsenterer morgendagens nye stjerner for festivalgæsterne, og 10 upcoming bands får derfor mulighed for at spille sig ind på Sounds’ egen upcoming scene.

“S-tog vil gerne støtte op om de unge og musikken, og det her er en oplagt mulighed for at give unge upcoming kunstnere chancen for at blive eksponeret for et stort publikum”, siger Niklas Marschall.

Der er 10 pladser til de nye stjerner, og de udvælges via en konkurrence før festivaldagen. Tilmelding og yderligere informationer om dette findes på festivalens hjemmeside www.soundsfestival.dk

Oplysninger om festivalen og billetter findes på www.soundsfestival.dk

Billetpriser
Festivalbillet inkl. transport:
24-05-2011 – 27.06.2011: 150 kr
28-06-2011 – 09.09.2011: 195 kr
På dagen: 300 kr

Helene Gram