Orange jul med ekstra billige billetter

17. oktober 2018 kl. 10:00

Julen nærmer sig og i år er der ekstra billige Orange billetter i syv weekender fra lørdag den 3. november og frem til søndag den 16. december. Det betyder eksempelvis, at en tur fra København til Aarhus kan klares for max. 99 kr. og som noget nyt, kan billetterne købes helt op til fem timer før afgang. Dermed er der endnu en god grund til at få besøgt familien og vennerne i den anden af landet som optakt til jul.

”Det er en travl periode, vi går ind i. Men der skal også være tid til at hygge sig med venner og familie – også med dem, der bor længere væk. Det kan gøres billigt i denne periode – og nu også mere spontant,” siger informationschef Tony Bispeskov.

Få styr på pladsbilletten hjem til jul
DSB begynder nu også salget af pladsbilletter til togene i de travle dage op til jul, hvor det er en god ide at sikre sig en plads i toget på den ønskede afgang i god tid.

”Det giver en bedre start på juledagene, når pladsen er sikret. Og især hvis man er flere, der følges ad på rejsen og vil sidde sammen, er det en god ide at være ude i god tid. På de mest populære afgange bliver der travlt i de dage,” siger Tony Bispeskov.

Juleaften falder i år på en mandag, derfor forventer DSB, at de rejsende fordeler sig over flere dage. Dog forventer DSB, at der er størst pres på fredag den 21. december og søndag den 23. december. Det er især på togene fra hovedstaden mod Fyn og Jylland, at der er mange julerejsende.

Både pladsbilletter og de ekstra billige Orange-billetter kan købes på dsb.dk eller i DSB app fra i dag, onsdag den 17. oktober.