Natteravne på S-toget

Natteravne på S-toget

Vær opmærksom på, at indholdet på denne side kan være uaktuelt.
27. januar 2010 kl. 11:18

DSB S-tog sponserer reklamefolie på to S-tog, som skal gøre opmærksom på Natteravnenes arbejde

”Bliv Natteravn”. Sådan lyder opfordringen på to S-tog, som i øjeblikket kører rundt i byen folieret med budskabet fra Natteravnene i gule og sorte farver.
Det er DSB S-tog, der har foræret Natteravnene reklamen på de to folierede tog.

Gør en stor indsats

S-tog vil på den måde støtte Natteravnenes arbejde og være med til at opfordre flere til at blive Natteravn.

»Det betyder meget for os at have et godt samarbejde med Natteravnene, som gør en stor indsats for at bidrage til trygheden på gaderne og for vores kunder. Det er altid en fornøjelse at se, hvordan Natteravnene tager sig af de unge og har en rigtig god dialog med dem, og det arbejde vil vi gerne støtte,« siger adm. direktør i DSB S-tog, Gert Frost, som også er bestyrelsesmedlem i Natteravnenes bestyrelse.

Fri transport

S-tog har arbejdet sammen med Natteravnene i flere år, blandt andet med en aftale om, at Natteravnene frit kan køre med S-toget, når de er på vagt som Natteravn. Derudover stiller S-tog blandt andet lokaler til rådighed for Natteravnene på udvalgte stationer, byder på kaffe i Kort & Godt butikkerne, når Natteravnene er på vagt, og sponserer bolcher, som kan uddeles til de unge.

Sidste år arbejdede S-tog og Natteravnene desuden sammen i forbindelse med lanceringen af årets Julebryg, hvor Natteravnene satte hele styrken af frivillige ind på blandt andet S-togsstationer for at sikre en god og tryg aften.