Modemekka i S-toget

Modemekka i S-toget

Vær opmærksom på, at indholdet på denne side kan være uaktuelt.
08. juni 2011 kl. 10:20

Goodiebags, sommersnacks, modetrends og fashiontips. Den 10. og 11. juni forvandles S-togs Modetog til et rent mekka for fashionistas, når seks kendte modebloggere lægger vejen forbi

Til hverdag blogger de om trends og tendenser på Danmarks største modeblogsite, Looklab.dk, men den 10. og 11. juni slippes tasterne for at tage en tur med S-toget. I Modetoget vil S-togskunderne helt eksklusivt kunne møde modebloggerne og få gode råde om personlig styling. Der bliver også mulighed for at købe tøj fra bloggernes private garderober, og så kan man få fingre i lækre goodiebags med skønheds- og modeprodukter. 
Det hele serveres i en hyggelig atmosfære med sommersnacks, drikkevarer og loungemusik.»I S-togs Modetog vil vi gerne give vores kunder en anderledes rejseoplevelse. Jeg er sikker på, at bloggerne fra Looklab med deres store passion for mode i den grad vil kunne inspirere S-togskunderne og sætte ekstra kulør på rejsen,« siger Niklas Marschall, salgsdirektør i DSB S-tog. Også Looklab ser frem til begivenheden:

»Vi i Looklab glæder os rigtig meget til at møde forhåbentligt mange af de læsere, som vi kender fra vores blogs. Det bliver helt sikkert en sjov og anderledes oplevelse at tage en tur med Modetoget, og vi er sikre på, at det bliver både hyggeligt og festligt,« siger Anne Christine Egholm, som står bag bloggen Acie.dk og er en af de i alt seks bloggere, der besøger S-toget.

Her kommer modetoget
Fredag den 10. juni kører Modetoget på linje C mod Frederikssund med afgang fra Københavns Hovedbanegård kl. 17.08.

Lørdag den 11. juni kører Modetoget på linje A mod Farum med afgang fra Københavns Hovedbanegård kl. 12.52

Det er gratis at møde modebloggerne i Modetoget, men husk gyldig billet til rejsen. Læs mere på www.looklab.dk/s-more.

S-togs Modetog byder løbende kunderne på inspirerende oplevelser. Tidligere har modetoget blandt andet budt på modeshow i toget.