Gulerødder i stedet for burgere
Gulerødder i stedet for burgere
En grøntsagsblanding med to ostestænger og en focacciobolle med indbagt spinat. Det bliver en af valgmulighederne, når en passager fra januar går til DSB for at købe fastfood. I begyndelsen kan det sunde fastfood købes på otte-ti stationer på S-togsnettet.
"Danskerne vil have sundere mad, så det vil vi give dem. Og det skal ikke være dyrere end andet fastfood," siger chefen for DSB’s restauranter Ole Amby. Han tilføjer, at den sunde mad bliver tilbudt som et supplement til det eksisterende sortiment af sandwiches og hapsdogs.
Hvor stor interessen er for en sund fastfood-menu vil blive testet, før konceptet bredes ud til de øvrige DSB-stationer.
"Der er ingen tvivl om, at danskerne vil have sundere mad, men ved at teste vores nye koncept på en række større stationer, kan vi se, om det er den slags sunde mad, kunderne er interesseret i," siger Ole Amby.
Fødevareministeriet og Ernæringsrådet har taget initiativ til DSB’s sunde fastfood, der bliver leveret af Agrova Food. På torsdag vil det nye koncept blive præsenteret på en ernæringskonference, hvor Fødevareministeriet håber, at andre virksomheder bliver intereresseret i at lave ”sunde partnerskaber” som det, DSB og Agrova Food har indgået.