Fokus på sund fastfood

Fokus på sund fastfood

Vær opmærksom på, at indholdet på denne side kan være uaktuelt.
29. oktober 2008 kl. 09:30

Der bliver nu sat ekstra fokus på den sunde fastfood i Kort & Godt butikkerne, siger Helle Tiedemann, administrerende direktør i Kort & Godt. Der bliver både tale om slagtilbud på de sunde varer og om, at de sunde fødevarer bliver mere synlige i butikkerne.
»Vi har bl.a. bestilt såkaldte hyldevipper til butikkerne, som er skilte, der stikker ud fra hylderne med påskriften: 'Det sundeste alternativ',« siger Helle Tiedemann.
Ud over hyldevipperne undersøger Kort & Godt muligheden for at klistre 'fodspor' på gulvet, som viser vej hen til de sunde varer i butikkerne.

Ekspert rådgiver
Ernæringsekspert Preben Vestergaard Hansen fra Suhrs Seminarium rettede i sidste uge kritik mod DSB for kun at markedsføre den usunde mad, og Helle Tiedemann har på den baggrund inviteret  ham til et besøg hos Kort & Godt på fredag i denne uge.
Helle Tiedeman og Preben Vestergaard Hansen mødes i Kort & Godt butikkerne på både Nørreport og Københavns Hovedbanegård for sammen at udvikle nye ideer til at gøre Kort & Godt et sundere sted at handle.

Lars Flindt Pedersen