Flere Orange-billetter uden pladsbillet

Vær opmærksom på, at indholdet på denne side kan være uaktuelt.
22. juni 2017 kl. 09:52

DSB ændrer fra torsdag den 22. juni i konceptet for Orange-billetter. Det betyder, at de billige billetter fortsat gælder til én bestemt afgang, men de er ikke inklusiv en pladsbillet. Dermed bliver vilkårene de samme som for de øvrige billetter.

”Vi ønsker at ensarte vores billetter, så pladsbilletten er et tilvalg for alle billettyper, uanset om du rejser på en standard- eller Orangebillet. Forskellene er, at Orange-billetten er gyldig til én bestemt afgang, mens standardbilletten er fleksibel og gælder alle afgange den dag, billetten er købt til,” siger Aske Wieth-Knudsen, der er underdirektør i DSB Kommerciel.

Samtidig med reguleringen kommer der flere Orange-billetter til salg og den udvikling vil fortsætte understreger Aske Wieth-Knudsen:
”Der bliver udbudt flere Orange-billetter til afgangene uden for myldretiderne, hvor der ikke er helt så mange rejsende. Så har man mulighed for at være fleksibel, er der endnu bedre muligheder for at rejse på en billig Orange-billet.”

Ønsker man en bestemt siddeplads på toget, skal man købe en pladsbillet til 30 kr., hvilket gælder for både standard og Orange-billetter.
Ændringerne træder i kraft torsdag den 22. juni 2017.

Læs mere om DSB Orange