Ekstra Orange-billetter i de kommende weekender

Vær opmærksom på, at indholdet på denne side kan være uaktuelt.
26. november 2017 kl. 12:00

Fra mandag den 27. november er der sat endnu flere af de helt billige Orange billetter til salg til for under 100 kr. til rejser på lørdage og søndage i weekenderne op mod jul.

Tilbuddet om ekstra af de helt billige Orange-billetter har allerede kørt de seneste uger og på grund af den store efterspørgsel, så udvider DSB nu tilbuddet med endnu flere af de billige togture på kryds og tværs af landet i de kommende weekender.

”Vi har ikke tidligere haft så mange af de helt billige billetter til salg i weekenderne op mod jul. Men vi kan se, at rejselysten i denne tid er stor, derfor er der nu endnu flere billetter til under 100 kr. til de kommende weekender,” siger Aske Wieth-Knudsen, der er underdirektør i DSB Kommerciel.

Tilbuddet om at rejse på tværs af landet for maks. 100 kr. er et tilbud, der gælder på lørdage og søndage helt frem til og med den 17. december. Billetterne gør det muligt at snuppe toget af sted til julehyggen, julemarkedet eller lige det ekstra besøg hos de nære relationer i den travle tid op mod jul.

Læs mere om årets jul i toget.