Eksklusivt interview med Kronprinsesse Mary i Ud & Se

Vær opmærksom på, at indholdet på denne side kan være uaktuelt.
26. september 2017 kl. 14:41

DSB’s passagermagasin ”Ud & Se” bringer et eksklusivt interview med Kronprinsesse Mary i oktober udgaven, der er at finde i DSB’s tog og på udvalgte stationer fra onsdag d. 27. september. Ud & Se har fulgt Kronprinsessens arbejde i Mary Fonden i de seneste måneder og interviewet hende om arbejdet og om rejsen fra Mary Donaldson til Kronprinsesse i Frederik VIII’s palæ.

Anledningen er Mary Fondens 10 års jubilæum – en fond, hvis indsats er koncentreret inden for tre områder: Mobning og Trivsel, vold i hjemmet og ensomhed. Til Ud & Se forklarer Kronprinsessen, at hun ville have svigtet nogen, også sig selv, hvis ikke Mary Fonden var blevet til noget:
”Det er noget, der har fyldt, lige siden jeg var barn. Jeg havde svært ved at se mennesker stå alene. Dem, der stod udenfor og kiggede ind og ikke kunne forstå, hvorfor det måtte være sådan. Så det blev kernen – at bekæmpe og forebygge social isolation. Fordi alle har ret til at høre til.”

Kronprinsessen fortæller også om sin vej fra ung kvinde i Australien til den danske Kronprinsesse, vi kender:
”I dag er jeg mere fri til at vise, hvem jeg er, men der er selvfølgelig altid en begrænsning, for man skal også bevare noget om sin person,” siger Kronprinsesse Mary blandt andet til Ud & Se og fortsætter:

”Jeg er meget glad for, at jeg har fået lov til at finde min egen vej som kronprinsesse. Men ligesom alle andre familier, så tegner jeg ikke alene vores familie. Alle familiemedlemmer tegner Kongehuset.”

Ud & Se kan som nævnt findes i toget eller på udvalgte stationer. Du kan også finde det på www.dsb.dk eller www.udogse.dk/

Yderligere information
DSB Kommunikation 2468 0000