DSB og Mofibo giver danskerne ubegrænset adgang til e-bøger og lydbøger på togturen

DSB og Mofibo giver danskerne ubegrænset adgang til e-bøger og lydbøger på togturen

Vær opmærksom på, at indholdet på denne side kan være uaktuelt.
26. februar 2016 kl. 11:31

---

OPDATERET 3. august 2016: Det er ikke længere muligt at opnå rabat på bogtjenesten Mofibo gennem DSB Plus. Mofibo har fået ny ejer, og det omtalte samarbejde mellem Mofibo og DSB er sagt op.

---

DSB vil gerne gøre turen endnu bedre for de knap 16 millioner kunder, der tager toget hver måned. DSB har derfor indgået et samarbejde med bogtjeneste Mofibo, som giver danskerne adgang til tusindvis af e-bøger og lydbøger på både mobil og tablet.

”Med vores samarbejde med Mofibo tager vi et vigtigt første skridt i retning af, at levere noget mere underholdning til vores kunder,” siger DSB’s forretningsudviklingschef Aske Wieth-Knudsen og fortsætter:

”Det er helt bevidst, at vi har valgt at satse på bøger. Vi ved fra vores undersøgelser, at mange af vores kunder sætter pris på at kunne fordybe sig, læse og lytte til bøger i toget. Og så kan vi sammen tilbyde det 20 procent billigere gennem vores loyalitetsprogram DSB Plus,” siger Aske With-Knudsen.

Mofibo's CEO, Morten Strunge er også rigtig glad for samarbejdet:
"Det er vores vision at gøre det let og tilgængeligt for flere danskere, at læse hvad som helst, når som helst og hvor som helst. Det handler om at få mere ud af rejsetiden. Det gir jo rigtig god mening at udnytte rejsetiden til f.eks, at slippe fantasien løs i en god krimi, eller fordybe sig i en god roman. Derfor er vi rigtig glade for samarbejde med DSB. Med vores samarbejde med DSB udlever vi netop denne vision – at gøre bogen til en del af flere danskeres hverdag.

Fakta om samarbejdet
• Mofibo er den største e- og lydbogstjeneste i Danmark med ubegrænset adgang til både e-bøger og lydbøger som kan læses og lyttes på smartphone og tablet.
• Med samarbejdet kan DSB Plus kunder få adgang til Mofibo for 79 kr. om måneden.
• Den første måned er gratis, og der er ingen binding.

Fakta om Mofibo
Med Mofibo får danskerne fri adgang til tusindvis af e-bøger og lydbøger i alle genrer som kan nydes overalt – både Danske og Engelske titler. De nyeste bestsellere og de gamle klassikere. Den hårdkogte krimi og den tankevækkende selvbiografi. Mofibo er en innovativ tjeneste, der igennem forskellige funktioner gør det endnu lettere at slippe fantasien løs i en god bog:
• Personlige anbefalinger:  Mofibo anbefaler dig bøger på baggrund af de bøger, du læser og lytter til, samt de genrepræferencer du vælger under din profil. Dermed bliver det endnu lettere at finde den perfekte læseoplevelse for netop dig.
• Tilpasset oplevelse: Indstil f.eks. lysstyrken og tekststørrelsen, når du læser – eller justér lydhastigheden, og sæt en sleep-timer på, hvis du lytter til en god lydbog.
• Bøger lige ved hånden: Gem de bøger, du vil læse eller lytte til senere – også når du ikke har internetforbindelse i nærheden.
• Automatisk æseløre:  Mofibo husker altid, hvor langt du er nået i din bog – også hvis du f.eks. skifter mellem at læse på din mobiltelefon og din tablet.
• Bedøm bøgerne: Anmeld bogen eller skriv en anbefaling, og se hvad andre på Mofibo synes om bøgerne.
• Del dine læseoplevelser: Del dine bogoplevelser via Facebook eller e-mail med dine venner og familie, så kan I inspirere hinanden til at finde inspiration til den næste gode bog.

DSB Kommunikation & Branding (msl)