DSB og 7-Eleven lancerer nyt koncept og tilbyder Mad på farten

DSB og 7-Eleven lancerer nyt koncept og tilbyder Mad på farten

Vær opmærksom på, at indholdet på denne side kan være uaktuelt.
18. december 2015 kl. 13:43

Bestil en sandwich med en sodavand eller en sund menu med nødder, frugt og kildevand samtidig med, at du køber din togbillet i DSB’s Netbutik – og få rabat oven i købet. Det er grundidéen i et nyt koncept DSB og 7-Eleven nu forsøgsvis tilbyder passagererne.

”Med Mad på farten tilbyder vi vores kunder at sikre sig billet, plads og proviant til togturen i én samlet løsning. I dag er det cirka 80 procent af DSB’s kunder, der køber deres billet elektronisk, så det er naturligt at lancere det nye tilbud i dette univers. Vi synes, det skal være nemt og bekvemt at tage toget, og nu kan hele forberedelsen af turen gennemføres fra mobilen, tabletten eller pc’en,” siger Susanne Mørch Koch, Kommerciel direktør i DSB

Helt konkret fungerer Mad på farten på den måde, at man efter sit billetkøb på nettet får et tilbud om at kunne købe mad- og drikkevarer med rabat i 7-Eleven. Man vil herefter modtage en elektronisk voucher, som man skal fremvise inden afrejse i en af DSB’s 7-Eleven-butikker, der alle ligger på de største stationer.

I alt vil man kunne købe syv forskellige menuer med cirka 20 procent rabat. Tilbuddet gik i luften som et pilotprojekt den 15. december, hvor de kunder, der handler i Netbutikken, vil modtage tilbuddet. DSB forventer at Mad på farten skal tilbydes alle kunder, hvis pilotprojektet går tilfredsstillende.

”Vi kan se på vores kundeundersøgelser, at kunderne generelt er glade for effektive og velfungerende selvbetjeningsløsninger. Senest har vi integreret pladsbilletter, orangebilletter og mobile pay i vores app med stor succes. Nu vil vi nøje følge kundernes reaktion og tilbagemeldinger på dette pilotprojekt. Det er vores ambition, at vi med Mad på farten får tilføjet endnu et fast tilbud, der er lige til at gå til for vores kunder,” siger Susanne Mørch Koch.

Fakta:

DSB har 77 7-Eleven butikker på stationer landet over.

Der er 71 automater med kioskvarer på perronerne.