DSB kører de julerejsende hjem

DSB kører de julerejsende hjem

Vær opmærksom på, at indholdet på denne side kan være uaktuelt.
25. december 2015 kl. 17:44

I dagene op til jul har DSB transporteret omkring 600.000 kunder hjem til jul. Langt de fleste rejsende tog turen fra Østdanmark for at holde jul i Jylland eller på Fyn. Alene den 23. december krydsede ca. 45.000 rejsende Storebælt.

De kommende dage går turen retur igen, hvor der igen bliver travlhed i togtrafikken med de store hjemrejsedage den 26. og 27. december. Således er der meldinger om flere lyntog med få pladser tilbage på afgange den 26. december, mens der er flere pladser tilbage søndag den 27.

”Traditionen tro, så er trafikken hjem spredt over flere dage en udrejsen. Men vi kan se, at der er mange, der skal retur i løbet af weekenden, og dem er der plads til,” siger Tony Bispeskov, der er informationschef i DSB.

”Der er få Orange-billetter tilbage til de kommende dage. Der har været udbudt flere af dem i disse dage, og dem har der været rift om. Men kan man rejse i ydertidspunkterne, så kan man stadig have held til at finde Orange-billetter bl.a. inde på DSB’s app,” siger Tony Bispeskov.