Billige togbilletter hver lørdag i december

Billige togbilletter hver lørdag i december

Vær opmærksom på, at indholdet på denne side kan være uaktuelt.
24. november 2015 kl. 10:30

Som noget nyt har DSB hver lørdag i december valgt at sætte Orangejuletog ind. Togene kører mellem Aarhus og København og er fyldt med billige pladser. De særlige Orangejuletog har en afgang først på dagen fra begge byer og en i igen sidst på dagen også fra begge byer.

”Med de mange flere billige billetter, vil vi gerne binde landet sammen, så vi kan tage familien eller vennerne med i toget og hygge os, mens vi er på vej hjem til den traditionsrige julefrokost eller til julemarkedet i Aarhus eller for at se lysene i Tivoli i København. Eller noget helt fjerde,” siger Susanne Mørch Koch, der er direktør i DSB.

”Med det store antal Orange billetter, håber vi, at vi kan bidrage til at holde mange traditioner i live rundt om i landet, så det bliver lettere at mødes og have tid til at være sammen med dem, vi holder af. Men selv om der er mange flere billige billetter med disse særlige Orangejuletog, så gælder det om at få købt i en fart,” siger Susanne Mørch Koch.

Jo tidligere billetterne bliver købt, desto større er chancen for at få de billigste billetter, der koster fra 149 kr. og er inklusiv en pladsbillet.

På de første afgange lørdag den 5. december vil der være forlænget rejsetid på grund af sporarbejde, der betyder, at kunderne skal med togbus mellem Roskilde og Ringsted. De kan så glæde sig over særlig julehygge med overraskelser på de første afgange med Orangejuletogene.

Billetterne kan købes på dsb.dk og i DSB app, der for nylig har føjet muligheden til for let at finde Orange billetter på den valgte afgang.

Følgende afgange er DSB’s Orangejuletog på lørdage i december:

Fra København mod Aarhus

Lørdag den 5. december afgang kl. 06.56
Lørdag den 12. december afgang kl. 08.00
Lørdag den 19. december afgang kl. 08.02
Lørdag den 26. december afgang kl. 08.02

Lørdag den 5. december afgang kl. 17.56
Lørdag den 12. december afgang kl. 19.00
Lørdag den 19. december afgang kl. 19.02
Lørdag den 26. december afgang kl. 19.02

Fra Aarhus mod København

Lørdag den 5. december afgang kl. 09.00
Lørdag den 12. december afgang kl. 09.00
Lørdag den 19. december afgang kl. 08.45
Lørdag den 26. december afgang kl. 08.45

Lørdag den 5. december afgang kl. 19.00
Lørdag den 12. december afgang kl. 19.00
Lørdag den 19. december afgang kl. 18.45
Lørdag den 26. december afgang kl. 18.45

Vær opmærksom på, at langt de fleste afgange kører helt til og fra Aalborg med et par undtagelser, der kræver skift i Aarhus, det fremgår af rejseplanen.dk og DSB’s app.