Elever til klargøring og rangering af Togsæt

I DSB er vi altid på udkig efter dygtige kolleger, som med en personlig ildhu vil være med til at skabe løbende forbedringer og sørge for rettidige tog til vores kunder. Et af vores mål i DSB Vedligehold er, at togene kommer hurtigere ud på skinner, samtidig med at de kører længere mellem vedligehold- og klargøringshændelser

En alsidig hverdag med fart over skinnerne

Som klargøringslærling i DSB Vedligehold er du med til at levere tog til tiden i et selvstændigt og varieret job. Du har ansvaret for, at serviceniveauet på vores materiel er i fokus. Du trives både med samarbejde og selvstændigt arbejde. Du motiveres af at tage ansvar og du har fokus på sikkerheden i arbejdet. Du samarbejder bl.a. med håndværkerne på værkstedet, Banedanmark og Planlægningen. For at lykkes som klargøringslærling hos os, så er du fleksibel og imødekommende over for kunder, kolleger og samarbejdspartnere

Dine primære opgaver er at rangere tog på depotområdet til og fra perron, samt klargøringsopgaver på tog. Derudover vil din arbejdsdag være præget af opgaver såsom:

  • At klargøre tog
  • At udføre vinterberedskab
  • At planlægge, rangere, forsyne og hensætte tog
  • At registrere nye fejl – og lukke færdige i SAP
  • At udskifte komponenter
  • Andet dagligt miljøarbejde.

Du refererer til en klargøringsleder på depotet og du arbejder i hele hovedstadsområdet.

Hvad kan vi tilbyde dig gennem uddannelsen?

Som lærling vil du få en grundig oplæring, hvor du desuden vil blive tilknyttet en mentorordning under uddannelsen, som består af en teoretisk og praktisk uddannelse på én af de tre klargøringsenheder i København. Vi tilbyder et spændende og fysisk aktivt praktikforløb. Vi arbejder døgnet rundt alle ugens 7 dage, så forskudte arbejdstider er en stor del af hverdagen.
Desuden består uddannelsen af en skoleuddannelse, der afvikles på EUC Lillebælt Fredericia. Uddannelsens samlede varighed er ca. 12 måneder, afhængig af hvilken grunduddannelse du kommer med.